Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 28. toukokuuta 2010

Lahja opettajalle!

Niinhän se vain on, että harvemmin sitä kokee saavansa kiitosta tekemästään työstä. Opettajaurani ensimmäisen vuoden aikana sain opettaa pientä ryhmää (luontoalan opiskelijoita), joka kostuu muutamasta erittäin aktiivisesta opiskelijasta. Koin toissapäivänä tähänastisten työpäivieni iloisimman yllätyksen, joka veti minut suorastaan sanattomaksi. Sain opiskelijoilta IHANAN KORTIN JA LAHJAN! KIITOS HEILLE! Jaksakaa pakertaa vielä viikko, niin sitten pääsette ansaitulle kesälomalle.



Riippukeinu oli oivallinen lahja, sillä olin juuri ihaillut niitä mainoksissa ja viimeksi Ikeassa. Se todennäköisesti löytää paikkansa ainakin tulevaisuudessa mökiltä. Siinä on kuulemma ihanaa loikoilla ja kasvattaa mahaa :-) (Mies epäili sen kestävyyttä oman painonsa suhteen...mutta eihän se hänelle olekaan ;-)



Ihana "hopeinen" tarjotin löytyi kirpputorilta ja se sopii kivasti esim. olohuoneen arkkupöydän päälle.



Huomenna onkin muuttopäivä. Muutamme tavarat Porista Vaasaan ja sitten jos sairaslomaani ei Vaasan päässä jatketa kesäloman alkuun saakka, "punkkaan" tai yövyn teltassa (Porissa) ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti