Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Flunssa!

Viime perjantaina (vappua ei siis voi syyttää) alkoi kurkkukipu ja eihän se siihen loppunut! Nyt on oikein kunnon nuha ja välillä tulee kamalia yskäkohtauksia. Hain lääkäriltä varmuuden vuoksi antibioottikuurin, mutta sovimme että otan niitä vain jos yskä menee huonommaksi.

Tänään olen "tehnyt töitä kotoa käsin" kun ei ollut oppitunteja ollenkaan :-) No olen kyllä ihan oikeasti tarkistanut kokeita. Kun aika kävi pitkäksi, hain tuosta kadun toiselta puolelta kahvilasta ISON voipullan ja lueskelin uusimpia sisustuslehtiä.

Muuten vointi on mainio! "Papu" jatkaa samoilla linjoilla kickboxing-treenien suhteen :-) Eilen soitin Porin Terveystaloon ja kysyin 4D ultran hintaa ja aika suolainenhan se on. Ihanteellisin ajankohta 4D:n suorittamiselle olisi raskausviikko 24 (=toukokuun lopussa), joten vielä ehdimme miettiä asiaa. On se ihmeellistä, miten tieto nykytekniikan mahdollisuuksista suorastaan edesauttaa uteliaisuuden lisääntymistä...

Tylsistyttää jo toi nakkisopan syöminen, tulisipa se herra R huomenna pitämään "meistä" huolta <3

Työkaveri oli käynyt Tampereella Finlaysonin tehtaanmyymälässä ja oli ostanut minulle tuliaiseksi vauvan/lasten pussilakanasetin :-)


Kirpputorilta löydettiin kaksi ihanuutta: ovenkolkutin ja HILLOA-purkki, jollaista minulla ei vielä ollutkaan =)





Ihanaa ilta-aurinkoa luvassa iltakävelyllä "meille" ja koirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti