Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 15. toukokuuta 2010

Perjantai, ostokset ja kipeät jalat

Perjantaina meillä oli siis ystäväni kanssa shoppailu-/kaupunkipäivä ja jalkojen päällä tuli vietettyä kevyt viisi tuntia! Käveltyjen kilometrien määrää nosti vielä se, että kävelimme kaupungille. (no kaupungillahan tässä asutaankin, mutta onhan tästä torille matkaa. Paluumatka tuntui piiitkältä, koska kantamuksia oli jonkin verran ja jalat huusivat hoosiannaa! Yhdessä vaiheessa kävimme syömässä täytetyt kanapatongit, mutta silloinkaan emme istuneet paikallan 20 minuuttia kauempaa. Yritin sitten istua ja levätä aina kun mahdollista - eli silloin kun ystäväni sovitti sovituskopissa vaatteita.

Ostin ihanan raidallisen Peakin trikootunikan! Trikookankaasta hulimatta vaate ei taida mennä päälle enää keskikesällä, mutta Papun tulemisen jälkeen kyllä (toivottavasti).



H&M:stä ostin pitkän "vankikarkurimaisen" hamulin. Hame on ohutta "rättikangasta", mutta hauska ja juuri sopiva pituudeltaan.



Ostin aika ison kangaspalan 4,5 eurolla. Väri on aika tumma, mutta värikkäät raidat piristävät ilmettä. Kankaasta voisi vaikka ommella mökille suuret lattiatyynyt tms. Valkoisen kanssa varmasti ihan kiva yhdistelmä.



Papua ei tietenkään unohdettu tälläkään ostosreissulla :-)



Kapp Ahlista samaa sarjaa fleecekankainen kauluri, lakki ja töppöset. Kaikki olivat 1 euron/ kappale!



Päivän päätteksi emme jaksaneet edes katsoa Suomen ottelua loppuun! Olipas rankka päivä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti