Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Viimeaikaisia löytöjä

Nyt on pakko hehkuttaa viimeaikaisia löytöjä, joita olen tehnyt kirppiksiltä ja saanut "lahjana".

Oppilaat järjestivät koululla Hyväntekeväisyyskirpputorin ja sieltä ostin nuo pirteän raidalliset tyynyt (2kpl yht 5€) mökille.

Olen jo joskus kauan sitten ennen kun koko mökkiä on aloitettu edes rakentamaan, päättänyt että haluan mökin seinälle koristeeksi sellaista paksua köyttä. Sain ilmaiseksi kaksi pitkää pätkää sellaista köyttä, joka sopii esim. yläkertaan vievien rappusten "koristekaiteeksi" metallirenkaiden läpi pujotettavaksi.


Kirppikseltä löysin yhden ihanan poron sarven (4€), ei ole aavistustakaan mihin sen laitan, mutta ehkäpä sekin löytää paikkansa aikanaan mökiltä.



Äiti oli ostanut minulle pelastusliivit :-D. Ostin kyllä viime kesänä itselleni sellaiset kelluntaliivit, mutta ilmeisesti äiti oli sitä mieltä että tarvitsen kunnolliset. Nyt sainkin nauraa räkäistä naurua kun painoraja noissa liiveissä näyttää olevan 50-70kg ja tuo 70kg on jo voitettu kanta! :-) Äiti totesi tähän, että "ethän sä nyt joka kesä tiineenä ole".

2 kommenttia:

  1. Hei Heidi! Vilken fin blogg du har! Hoppas ni alla har det bra, vi följer med med spänning :-) Hilsen/Sara & Arthur

    VastaaPoista
  2. Hej!
    Tack, int e de så fint och jag tycker att det tar så länge att lära sig att användadet här :-) Jag är ingen nörtti...
    Vi alla har det bra här, bara nångra veckor kvar i Björneborg, härligt! Som du kanske har hört fivk vi inte veta om de e han eller hon. Jag e så nyfiken att får se nu om ska ännu till ultra :-)
    tack för hälsningar, kram åt Arthur!

    VastaaPoista