Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 8. toukokuuta 2010

Pavun koti 21+5

Pilvinen lauantai...aikaa käytiin kuluttamassa kaupungilla, josta mukaan tarttui jotain pientä. Keikasta meinasi tulla herran kukkarolle kallis, sillä halusin jäädä Kultajouseen sovittelemaan sormuksia :-D Kihlasormuksen reuna on sen verran koristeellinen, että sen rinnalle taitaa parhaiten sopia yksinkertainen ISO timangi! Asia jätettiin hautumaan. Olen kuitenkin melko varma siitä, että näen ensi yönä unia siitä ISON kiven sormuksesta :-D Papu on parin viimeisen päivän aikana ollut rauhallisempi. Alkaa varmasti jo hänenkin kunnon päälle käymään tämä äitivalaan jatkuva yskiminen. Aloitin antibioottikuurin eilen, jospa se siitä tokenisi.



Onneksi on olemassa näitä ihania napittomia ja vetoketjuttomia neuletakkeja! Paita ja neuletakki Zarasta.



Vein herran samalla kaupunkireissulla myös tivoliin! Raukka, hän kun ei ole koskaan aikaisemmin (omien kertomustensa mukaan) ollut tivolissa. Aikaisemmin hän oli haaveillut hattarasta ja jostain sirkushommeleista. Minun piti palauttaa hänet maan pinnalle ja kertoa ettein tivoli ja sirkus ole sama asia. Tivolissa ei ratsastele vähäpukeisia tyttöjä hevosten selässä erilaisia temppuja tehden :-) Mikä pettymys. Hattarakaan herralle ei loppuje lopuksi kelvannut, oli nimittäin jo suolainen nälkä! Suurin pettymys oli se, ettei missään ollut mitään kilpailuun viittaavia pisteitä, joissa olisi esim. heittämällä voinut voittaa jonkun ison nallen. Kaikissa pisteissä roikkui vaan naruja, ja hei tuskin jokainen naru olisi voittanut!

Kotimatkalla haimme banaanilaatikoita (tyhjinä) tulevaa paluumuuttoani varten. Muuttaminen ja kaikki se tavaroiden roudaaminen on kyllä aika suolesta. No onneksi täällä "työasunnolla" ei ihan koko omaisuuttani ole ollutkaan :-)

Pavulle ostettiin tänä lauantaina vain oranssia (+vähän valkoista ja ruskeaa) :-D Vauvan pelastusliivit, joissa on korkea niskaa tukeva osa. Jos vaikka syksylläkin olisi vielä hienoja mökki-ilmoja.



Lisäksi pelastusliivin kanssa yhteensopiva paita =)



Tänään onkin minun vuoroni olla kokki. Pitänee aloittaa kun ruuan oli määrä olla valmiina klo 18. Tosin noihin miesten antamiin ruokailuaikoihin kannattaa meillä päin suhtautua hieman varauksella. Vaarana nimittäin on, että herra on salilta lähdettyän oottanut "protskudrinkin" ja se taas vie näläntunteen mennessään...

Katsotaan onnistuuko.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisen paidan ja neuletakin oot löytänyt! Ihastelen edelleen sun vauvamassua (ja harmittelen omaani, nyt siitä olisi jo kiva päästä eroon, kun sen entinen asukkikin jo melkein kävelee...) Hih, vauva on varmasti hurjan söpö muhkeissa pelastusliiveissään. Veneen keikkuessa tulee mukavasti uni. Meillä Voitto teki kolmeviikkoisena ensimmäisen vene- ja mökkireissunsa.

    Mitäs kokkasit?

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa (unohdin mainita) äiti on ostanut minulle nuo vaatteet. Meillä ei yleensä vaatemaku ole oikein kohdannut. Tai äidillä ei välttämättä ole ollut käsitystä siitä, mistä pidän ja mistä en. Nyt hän alkaa päästä jo jyvälle :-) Zarallahan ei (tietääkseni) äitiysvaatteita ole, mutta tuossa valkoisessa paidassa on ihanat rypytykset mahan kohdalla.

    Jaa, no mutta teillähän on kokemusta Voiton varhaisesta mökki-/venereissuista :-) Meidän mökkisaarelle on mahdollista mennä kahta eri reittiä. Joten ensin voisi kokeilla sitä pitkä automatka ja lyhyt venematka (n. 5min) -reitiiä. Toivotaan syksyksi vielä lämpimiä kelejä!
    Eikös meidän jossain vaiheessa pidä hyväksyä se tosiasia, ettei kropat ole enää samanmoisia kuin "parhaina urheiluvuosina" ?! =)

    Tuossa yllä tuo terveellinen päivällinen.

    VastaaPoista