Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 24. toukokuuta 2010

Poks! ja viikko 24

Olenko tosiaan ollut näin laiska? Edellinen blogiteksti luotu viikko sitten?! On kai pitänyt kiirettä ja töissäkin viime viikko oli välillä aika stressaava. Vointi on aika väsynyt ja supistuksiakin tulee silloin tällöin (suurimmaksi osaksi töissä). Allergiallakin on varmasti oma osuutensa väsymykseen. Mieli muuttuu kuitenkin hetkittäin pirteämmäksi kun ajattelen tulevaa kesää ja lomaa toisensa perään :-)

Perjantaina lähdin kotikonnuille Turkuun. Siellä vietin erityisen ihanan viikonlopun. Lauantaina olimme äidin kanssa Ikeassa jo klo 9.15 ja kerrankin oli rauhallista. Olipas kivaa olla ajoissa liikenteessä. Ostosreissujen jälkeen päivä oli vasta alkamassa! Ikean löytönurkasta ei löytynyt keittiökaappeja tai kaappien runkoja mökille :-( (Pari kaappia olen onnistunut sieltä jo löytämään.) Ostin kangasta vanhoja nojatuoleja varten, jotka aion kesällä päällystää. Lisäksi löysin verhokangasta, keittiötarvikkeita ja maton mökille. Äitikin löysi vaikka mitä! Ikeasta suuntasimme Myllyyn, jota oli määrä löytää minulle parit mukavat legginssit ja trikoopaidat. Pitkän etsinnän jälkeen ne löytyivät Seppälästä ja Vero Modasta. Myllystä kiirehdimme kotiin pakkaamaan laukut mökkireissua varten ja koiratkin nappasimme mukaan. Matkalla haimme Naantalin Aurinkoisesta katkarapuleivän, kanapatongin ja piispamunkkeja :-)

Perillä Merimaskussa aurinko odotti meitä pilvien takaa kurkkien. Sainkin nauttia kesän ensimmäisestä hetkestä auringonpalvonnan parissa. Autokin tuli imuroitua! Koirat nauttivat täysin rinnoin niin keleistä kuin kirmailuistakin. Illaksi lähdimme takaisin Turkuun. Siellä isä odotti meitä paistettujen pihvien kera! Nam! Olimme kaikki aivan puhki lämpimän päivän päätteksi ja uni tuli oitis...

Sunnuntaiksi olikin luvattu epävakaista säätä ja päätin pyhittää sen pääasiassa laiskottelulle. Kirppiksille myönnettiin laiskotteluajasta pari kolme tuntia. Löysinkin mm. pari oikein kivaa purjeveneaiheista taulua mökille. (Ne ovat autossa, joten koreilevat sitten aikanaan mökin seinillä...) Alla muutama aikaisemmin tehty hankinta.

Korkea majakka (kirppu) 3euroa, mökille tietenkin :-)




Sokoksesta 2kpl tyynynpäällisiä 4,90/kpl. Väreinä oli ihan yksivärisiä, ruudullisia ja tuo tähtikuosi vaaleansinisenä.



Jo syksystä lähtien olen ajatellut, että ennen kuin muutan pois Porista, on "noudettava" Porin Kalustetalon ikkunassa koreileva pieni kiinalainen jakkara. Söpö kuin mikä, 25 euroa.



Viikonlopun löytö: uusi vauvan makuupussi, 10 euroa ja siitä -50%!!!



Tämä ihanuus voisi olla vaikkapa "kotiutumishaalari". Haalari oli uusi ja maksoi 5 euroa!



Äidin raparperisopan kanssa on ihanaa uppotua sohvalle ja lueskella lehtiä. Kelit eivät kyllä ainakaan täällä suosi iltalenkkiläisiä :-(



Huomenna onkin jännä päivä! Kerron sitten päivän päätteeksi - sikäli mikäli on jotain kerrottavaa :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti