Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Lauantain jatko-osa

Perjantai sai jatkoa lauantaista, jolloin esittelin ystävälleni Porista löytämiäni kirpputoreja. Tyhjin käsin ei toreiltakaan tarvinnut lähteä. Kirpputoreilta löytää kyllä kaikkea ihanaa!!!


Todellinen LÖYTÖ oli ihana Boomerangin punainen pikeemekko, täysin uudenveroinen ja hintaa mekolla oli vaivaiset 5 euroa !!! (Mekko on vielä todella löysä, onhan se kokoa L. Joidenkin viikkojen päästä se voi jo olla kooltaan sopivampi :-)



Ikea Stockholm-sarjan tarjotin, jota olen its eliikkeessä joskus ihaillut.





Pienet, söpöt, valkoiset ja virkatut töppöset eurolla. Näihin voisi vaihtaa nätimmän nauhan.



Tämän JÄTTIKOKOISEN "verhotupsun" olin löytänyt jo edellisellä kerralla 2,5 euron hintaan. Se löytää varmasti paikkansa uudesta kodista tai mökiltä :-)



Vaikka kirpputoreilla on paljon huonoa, likaista ja rikkinäistä tavaraa, löytää niiden joukostakin usein ihania helmiä. Varsinkin sisustukseen sopivia katseenvangitsijoita. Eikä ystävänikään tarvinnut lähteä Porista tyhjin käsin ;-D

(Kaksi ostosta jäikin auton tavaratilaan, joten niihin palaan ehkä myöhemmin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti