Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 15. toukokuuta 2010

Subtrooppista vai trooppista?

Tätä kysymystä pohdimme ystäväni kanssa. Muistaakseni vielä tämän viikon maanantaia auton mittari näytti aamulla neljää astetta töihin ajaessa. Uskomaton muutos säässä vain muutaman päivän sisällä! Joka tapauksessa sain vähän ensimakua mahdollisista tulevista kesän helteistä -silloin tosi maha on jo reilusti isompi. (hui!)

Kiitos L. käynnistä ja piristävistä päivistä! Olipas ihanaa ja sain vähän vaihtelua elämääni :-) Tuli syötyä, juteltua, syötyä, shoppailtua, juteltua, syötyä ja shoppailtua - miten se meni? Torstai-illalla testasimme espanjalaisen Torero-ravintolan, joka ei kyllä meiltä kehuja saanut. Paikan on kai tarkoitus olla hyvin Turun Sevilla-ravintolan kaltainen, mutta taso jäi vertailukohteesta kauas. Kokosimme tapaksista omat annoksemme ja annokset olivst surkean pieniä ja "halpoja". Meille (ystävälleni vähemmän, minulle ja Pavulle enemmän) jäi vielä sen verran kova nälkä, että oli sitten pakko mennä jatkamaan syömisetä Rossoon :-) Iltapalaa ei enää kahden ravintolakeikan jälkeen tehnyt mieli.



Jo aikaisemmin olin löytänyt hauskan Gina Tricotin farkkutunikan puoli-ilmaiseksi. (Koko on 34, uskomatonta!) Nuo sisäpuolen reunapalat pitäisi kunnolla silittää, etteivät ne repsotan noin hassusti.



Taidan laittaa noista ystävän kanssa tehdyistä ostoksista erilliseen blogi-tekstiin. tulle muuten liian pitkä tästä tekstistä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti