Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 11. toukokuuta 2010

Teehetki Leijonien "kunniaksi"

Ei ole ollenkaan terveellistä tuo lätkän katsominen! Mies katsoi niin hikeentyneenä ja posket punaisina, itsekin siinä aivan stressaantui! No loppu hyvin, kaikki hyvin. Jotenkin en kuitenkaan jaksa uskoa suomipojan mahdollisuuksiin enää näissä kisoissa. Onhan ne koneet käynnistyneet ennekin vähän hitaasti, mutta alku on ollut aika tahmea. Nähtäväksi jää...

Minusta on muuten tullut aivan mahdoton teen kittaaja! En ole kokenut minkäänlaisia vieroitusoireita kahvista, vaikken ole sitä moneen viikkon enää nauttinut. Ei vain ollenkaan maistu. Tekee vain mieli maistella erilaisia teesortteja! kiitos kummitädille, joka viime kerralla antoi mukaan muutaman irtoteepussin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti