Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Pelästys ja helpotus

Maanantai-iltana sain pelästyä pahemman kerran! Lähdettiin koirien ja miehen kanssa kävelylle ja maha alkoi tuntua inhottavalta jo parin sadan metrin kävelyn jälkeen. Jouduin kääntymään takaisin jo ensimmäisen korttelin jälkeen. Kerroin odottavani seuraavalla kulmalla, jonne asti en kuitenkaan päässyt. Jos koulun viressä ei olisi ollut penkkiä, olisin joutunut istumaan maahan. Kipu mahassa ulottui kyljestä kylkeen eli koko maha oli ihan tuskissaan. En pystynyt edes vetämään syviä hengenvetoja. Tuskaisena mies talutti minut kotiin ja kivut menivät ohi sohvalla maatessa. Yöllä sain hyvin nukutuksi. Heti aamulla soitin neuvolaan, josta kehoitettiin tarkkailemaan tilannetta. Hyviä merkkejä kuulemma olivat vauvan liikehdintä, hyvät yöunet ja se, että kivut menivät ohi levossa. Sen jälkeen olo onkin taas ollut ihan hyvä ja toivottavasti tuo ei tule toistumaan. Olisi aika ikävää olla jossain kauempanakin kävelemässä koirien kanssa jos tuollaista tapahtuu :-(

Lämpimien kelien innoittamana päätin eilen pukeutua värikkääseen H&M:n mama-paitaan ja tänään äidin ostamaan ihanaan tunikaan. Nuo tunikat muuten toistaiseksi aika hyvin peittävät mahaa. Eräs oppilas kysyi minulta eilen: "Ope, poltatko sä?". Hän ei selvästikään tiennyt maha-asukistani :-)





Tein muuten Papulle ihania löytöjä huokeaan ale-hintaan ja kaikkiin (patsi Spain-paitaan) pystyy kätevästi yhdistämään tytön tai pojan värejä :-)



Ostoksista ylitse muiden nousivat nuo Ugg-tyyppiset mokkatöppöset, joista otin söpöyden vuoksi vielä lähikuvan! Otin hyllystä kaikkein pienimmän koon ja ajattelin käydä vaihtamassa ne seuraavaan kokoon. Menevät vielä sitten talvemmallakin...



Koirien lenkitys, Unelmien poikamies, Suomi-USA ja ZZZZ...

Hikistä lätkäiltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti