Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 17. toukokuuta 2010

Poks! ja viikko 23



Maha tuntuu jo nyt valtavalta, vaikka selällään maatessa pallo tuntuu kokonaan katoavan. Neuvolatätikin ihmetteli, mihin se maha katosi kun mittausta piti ruveta suorittamaan :-) Välillä kiristää enemmän ja vähemmän! Olen jo useaan kertaan saanut todeta seuraavaa: kaikki tämä olisi helpompaa jos olisi jo ennestään sellainen "pikku etureppu" eli löysä pömppämaha. Paremmat lähtökohdathan siitä olisi ollut ruveta mahaa kasvattamaan =) Koska Norjassa asuva ystävätär kertoi raskausaikana rasvanneensa kroppaansa manteliöljyllä, olen minäkin rasvannut. Kiitos S vinkistä! Äitii! kohta on jo yksi purkki mennyt manteliöljyä ja se tuntuu aika kivalta "tavaralta" iholla. Rasvaan mahan sillä vain iltaisin ja mahan iho tuntuu pysyvän kosteana ja pehmeänä koko päivän ajan.



Eilen oli kyllä niin tylsä päivä! Oli pakko kipaista Ärrälle hakemaan vähän luettavaa.



Kansien sisältä löytyi luettavaa tulevalle isillekin :-D



Ja oi oi oi, mitä ihania mökkejä lehdestä löytyi!







1 kommentti:

  1. Hyvä, hyvä, kyllä se maha kasvaa, että hurina kuuluu.
    t:tuleva mummi

    VastaaPoista