Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Pesänrakennusvietti ja haaveilua mökin valmistumisesta

Nämä trooppiset kelit ovat saaneet minut haaveilemaan rakenteilla olevan mökkimme valmistumisesta - tai edes seuraavana rakennusvuorossa oleveista lattioista :-) Sisustuslehdet pursuavat tällä hetkellä kaikkea ihanaa ja vanhempia lehtiäkin selatessakin jäin haaveilemaan tulevasta ja mökin sisustamisesta.





Olen jo alkanut miettiä Papunkin tulevaa huonetta, kulmausta tai minkä hän nyt sitten ensimmäiseksi valtakunnaksi saakaan. Mutta eiköhän tuohon palata vähän tuonnempana, sitten kun ensin löydämme itsellemme sen vähän tilavamman kodin.

Vähän "isompien" tyttöjen valtakunnasta kuvia. Tuo pulpetti muistuttaa kellarissamme odottavaa yhden hengen pulpettia, jonka kesällä aion maalata valkoiseksi. (Totta - vierähtää vielä hetkinen ennen kuin Papusemme sillä istuskelee :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti