Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 1. kesäkuuta 2010

Poks! ja 25+1

Täällä ollaan kotona Vaasassa stressaavan muuton jälkeen. Nyt on sitten tavaraa NIIIN paljon että! Kämppä ihan piukassa, kellarit täynnä ja appivanhempien autotallikin ainakin osittain täytetty...blaah. Isompaa kotia tänne nyt kiitos! Ja ehtisikö joku käydä rakentamassa ne lattiat sinne mökille, että sinnekin saisi viedä jo kalusteita sun muuta tavaraa?

Kaiken tavaran järjestämisen keskellä supistukset ovat lissäntyneet. Rasituksestahan niitä tuntuu tulevan. Papu kyllä liikkuu innostuneesti ja "kikboxailee" minkä ehtii ;-) Maha näyttää näin ylhäältä katsottuna välillä aivan muodottomalta! Torstaina ensimmäinen neuvolakäynti Vaasassa ja paikalla on myös lääkäri. Jännittävää nähdä millainen neuvolatäti täällä on...

Tänään ohjelmassa KAMPAAJA (ja hyvästit pitkille ruskeille hiuksille), kukkamullan osto, yhden rivarin näyttö ja kirpparilla käynti (jos aikaa jää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti