Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 8. kesäkuuta 2010

Poks! ja 26+1

Hui miten aika onkaan saanut siivet alleen! Sairaslomaa siis kirjoitettiin noiden supistelujen takia kesäloman alkuun (28.6) saakka. (Varmuuden vuoksi.) Nyt teen koirien kanssakin vain lyhyitä lenkkejä. Muuten vointi on mainio. Kampaaja leikkasi minulle ihanat kesähiukset. Kylläpä tuli kevyt olo! Muutaman kilon painonnousu ei tuon jälkeen tuntunut missään ;-) Papu kasvaa vain eteen - ei sivuille ollenkaan :-) Mahassa on tuollainen hassu "etupallo". Ja voi kun kiristää! Vielä pitäisi kasvaa paljon...



Viikko taas vierähtänyt. Miten ihanaa onkaan olla kotona! Vaikka koti onkin kuin pommin jäljiltä, nautin täällä olosta. Porin tavaroita ja huonekaluja on siis tungettu joka paikkaan. Kellarit ovat ihan piukassa.

Parasta aikaa pistämme vaatehuonetta uuteen uskoon, ja koska koko vaatehuoneen sisältö on tyhjennetty muualle asuntoon, on täällä paikoitellen aika ahdasta. Ihmettelemme tavaran määrää, joka on pieneen komeroon mahtunut. Tapetoin huoneen puolessa päivässä ja nyt mies rakentaa sinne hyllyjä. Näin yritämme tehdä siitä käytännöllisemmän seuraaville asukkaille. Kyllä, meidän on laitettava asunto myyntiin vähäisen neliömäärämme vuoksi. Elättelimme jossain vaiheessa toiveita siitä, että naapurimme olisi myynyt meille yhden huoneen lisää, mutta toisin kävi. Emme mitenkään voi asua Papun kanssa kaksiossa!





Aloitin tässä sairasloman lomassa myös kaikenlaista muuta puuhailua. Pitäähän sitä jotain tekemistä olla. Unohdin ottaa vanhasta puisesta lääkekaapista "ennen-kuvan", mutta otan siitä kuvan toisen maalauskerran jälkeen. Tuota jakkaraa olen hionut hiekkapaperilla ja huomenna olisi tarkoitus maalata se (ylläri pylläri) valkoiseksi.



Ensimmäiset kirpparilöydötkin ehdin jo täällä Vaasan päässä tehdä. Uskomaton löytö oli Marimekon laukku, joka oli käyttämätön ja maksoi kokonaiset 6 euroa!!! Väri on kesäinen fuksia, joten tuo kuva vääristää väriä. Itselläni nuo Marimekot ovat olleet jonkin aikaa vähän out, mutta tuohan oli pakko ottaa ja nyt kesällä ihanan pirteä. Mitäköhän maksaa uutena kaupassa? Uskoisin hinnan olevan noin 70 euron luokkaa.





Ihana pieni purjevene mökille!



Posti toi pari ihanaa pakettia, jotka huusin Huuto.netistä. Valkoinen gollegepaita...



...ja haalari ;-)



Toivotaan jo niitä kesäkelejä!!!

3 kommenttia:

  1. Kiva saada "kuulla" pitkästä aikaa. Mun Suskilla on samanlainen "etupallo", ja poikaa arvaillaan. Suski on semmoinen kääpiö, että sen rantapallo on jo pahasti tiellä, vaikka aikaa on vielä 3 kk jäljellä...
    Älä rehki liikaa!

    VastaaPoista
  2. Heiiii!
    Mainiosti täällä sujuu "etupallon" kanssa. Eikös tuon etupallon nimenomaan pitäisi tarkoittaa poitsua? Mun äidilläkin oli minusta "etupallo", en siis usko noihin vanhoihin uskomuksiin ;-) Minäkin ähisen ja puhisen kun pitää sukkia tai nauhallisia kenkiä laittaa jalkaan...
    En rehki liikaa, saan sen vaan ehkä kuulostamaan valtavalta rehkimiseltä. Tunnen aika hyvin kroppani ja ne rajat, joita ennen täytyy osata huilata. Tuo kävely on toistaiseksi ollut eniten supistuksia aiheuttavaa, joten sitä olen vähentänyt.
    Oi oi vielä 3kk...yhdellä keskustelupalstalla oli kuvia 26+? viikoilla syntyneestä tyttövauvasta, oli hirmu pieni.

    VastaaPoista
  3. Missäs kuva siitä uudesta kesätukasta?? Odotellaan... =)
    t.Tinttu

    VastaaPoista