Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 25. kesäkuuta 2010

Uuden projektin kautta juhannukseen!

Järjestimme vähän yhtä(kolmesta) kellarikomerostamme, siellä nimittäin on minua odottamassa useampi kesäprojekti. Päätin aloittaa vanhasta lipastosta, joka ehkä tulee Papun huoneeseen :-)



Olin ajatellut suorittaa hiomisen ihan omilla kätösilläni, hiekkapaperin avustamana, mutta mies toi minulle tasohiomakoneen. Voi jukra! Kylläpä meni nopeasti ja tuli sileää jälkeä. Voi kyllä olla, ettei Papu tykännyt koneen kovasta äänestä, mutta sitä ei kestänyt kauaa...Kuten aina, vanhojen huonekalujen sisältä löytyy aarteita. Nyt löytyi mm. tämä vanha Arabian muki :-)





Juhannuksen jälkeen sitten projekti jatkuu maalauksella ja sisäpuolen lakkauksella.

Asiasta toiseen: On pakko todeta, että ihmeiden aika ei ole ohi! Miehestäni on tullut lukutoukka - tai ainakin lukumato. Hän nimittäin lukea täräytti tuossa yhden Liza Marklundin kirjan. Se oli kuulemma niin hyvä, että oli pakko ostaa siihen jatko-osa pokkarin muodossa! Olen sanaton...



Leppoisaa ja herkullista juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti