Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 14. kesäkuuta 2010

Vanhan fiksausta ja uuden etsintää

Nykyistä asuntoa siis fiksataan myyntiä varten. Fiksaus tarkoittaa tässä yhteydessä tuota vaatehuoneen remontointia ja muiden huoneiden siivousta ja järjestelyä. Eilen hurahti kevyet kolme tuntia pelkästään kylpyhuoneessa! Tikkailla kurotellen pyyhin laatat aina katon rajaan asti. Ja kun wc-istuin on sijoitettu kätevästi nurkkaan, ei sen takaa pölyjen pyyhkiminen tai lattialaattojen putsaaminen olekaan tällä mahalla ihan helppoa puuhaa. Jatkuvasti on otettava Papu huomioon ja se millaisissa asennoissa hommia tekee. Siis älkää nyt ymmärtäkö väärin. En minä mitään hommia tee - sairaslomallahan tässä ollaan ;-) Kylppärissä muuten tuoksuu tällä hetkellä aivan ihanalta! Naapuri toi maljakollisen kieloja! (Äidin lempikukkia!) Tuon vessan siivouksen lisäksi pyyhin kaikki keittiön kaappien ovet. Ja voi niitä ihania sormenjälkiä...

Uuden ja tilavamman kodin etsintä käy kuumimmillaan ja tänään käytiin jättämässä yksi tarjous ihanasta rivitaloasunnosta. Ja tiedoksi tulevalle mommolle ja moffalle: siellä on tilaa jopa vierashuoneelle :-) Päästiin katsomaan asuntoa ennen ensinäyttöä ja kuulin että 25 esitettä ei ollut varsinaisessa näytössä riittänyt mihinkään. Voin siis kuvitella, että kohteesta tulee kilpailua :-( Mutta olisipa ihanaa kun sinne pääsisi muuttamaan jo hyvinkin pian. Huomenna meille tulee yksi välittäjä arvioimaan asuntoa ja keskiviikkona toinen. Huomenna illalla tulee myös erään kauppiaan kummityttö katsomaan asuntoamme, hän kun on kuulemma etsimässä asuntoa. Olisipa ihanaa jos voisimme välttää välityspalkkion maksamisen. Niin ja huomenna oli treffit myös kahteen eri pankkiin, molempien omiin.

Asiasta toiseen. Olen löytänyt elämäni huonoimmalta maistuvan jäätelön! Enpä olisi ikinä kuvitellut törmääväni niin huonoon jäätelöön, että oikeasti sitä ei maistu pätkääkään syödä. Rommirusinajäätelö taitaa olla toinen sortti. Olisin halunnut valita kaupasta ihan tavallista Valion lakritsijäätelöä, mutta mies halusi kokeilla (aivan niin kuin hän kuvitteli pääsevänsä osingoille) jotain uutta sorttia. No kokeilimme tuota Ingmanin suklaista rasiajäätelöä ja voi kauhistus... Miten suklaasta onkaan saatu niin pahanmakuista!



Ihanainen vanha jakkarakin sai nyt sitten uuden ilmeen ja seisoskelee tukevasti kylpyhuoneess :-) Säilytän sen päällä koria, jossa on fööni ja kiharrin.



Huomenna on sentään palkkapäivä. Jotain hyvää sentään! (Niin ja parempi päivä mennä pankkiin neuvottelemaan uudesta asuntolainasta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti