Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 29. kesäkuuta 2010

Poks ja viikko 29+1

Mitä! Enää 11 viikkoa jäljellä! Voisin lyödä pääni pantiksi siitä, että meidän Papu kurkistaa maailmaan etuajassa. Toisaalta taas se ei jotenkin sovi oikein kuvaan, koska Pavun vanhemmat ovat aina myöhässä kaikista tapaamisista jne. Todennäköisintä olisi siis tuon LA:n ylittyminen ja samalla siis periytyvä lahja myöhästymiselle :-)

Niin ja monien isännöitsijästä johtuvien viivästysten jälkeen oma koti kullan kallis on nyt sitten myynnissä. Haikeaa... :-(

Tänään tapahtunutta:
- ikkunoiden pesu, sana pesu ei tosin sovi tähän yhteyteen, koska meillä oli niin hyvää ikkunoille tarkoitettua ainetta, jota vain ruiskutettiin lasille ja pyyhittiin kuivalla rätillä (eli miehen vanhoilla pitkillä kalsareilla), sujui kovin näppärästi ja mies hoiti ikkunat ulkopuolelta, koska olivat sen verran korkealla

-Ikean keittiöjakkara sai vihdoin vaaleaa väriä pintaansa (kesti vain kaksi vuotta!)

-Pavun lipasto sai ensimmäisen kerroksen maalia pintaansa

-vietimme noin tunnin mittaisen lukutoukkatuokion mieheni kanssa Tropiclandian viereisellä nurmikolla.



Suorastaan hävettää myöntää, että nyt vasta luen Sofi Oksasen Puhdistusta!



Tosiaan isältä saatu joululahjaksi vuonna 2008! Olenpas ollut kiiireinen kun nyt vasta on aikaa uppoutua kirjaan.



Ja tuo nimmarihan taitaa olla aika kuumaa kamaa :-) (Kirjamessuja järjestävä ystäväni on sen minulle hommannut.)

2 kommenttia:

  1. Antoisia lukuhetkiä! Tässä muuten linkki blogiin, josta voisit olla kiinnostunut, Chileen muuttanut suomalaisnainen kasvattaa chihuahuoita (aina niin ihana sana kirjoittaa), ja ompelee + myy niiden vaatteita.
    http://www.blogger.com/profile/11762309511434005648

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pikkupaju! Saimme makeat naurut tuosta vinkkaamastasi blogista! Minusta taitaa tulla tuon chihupoppoon seuraaja :-) Kovin on naainen taitava käsistään ja elämä muutenkin vaikuttaa olevan leppoisaa Chilen kukkuloilla...
    Niin ja kaikenmoisia kirjoja olisi kaapissa odottamassa, klassikoista hömpötyksiin. Katsotaan nyt millaiseen vireeseen pääsen :-)

    VastaaPoista