Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 26. kesäkuuta 2010

Juhannusta

Toistaiseksi juhannuskelit Vaasan seudulla ovat olleet mahtavat! Täksikin päiväksi povattiin sadetta, mutta taivas muttui tässä iltapäivällä aivan kirkkaan siniseksi kera keltaisen auringon. Olipas ihanaa päästä katsomaan, kuinka mökkiprojektimme jakselee talven jälkeen. Tässä "tytöt" ovat valmiina lähtöön.



Heti perillä saikin ruveta laittamaan ruokaa. Miten ruoka voikaan masitua niin paljon paremmalta ulkoilmassa nautittuna?





Ruuan jälkeen sai rauhoittua ja ihailla maisemia ja haaveilla tulevasta mökkeilystä. Kunhan tuo vain valmistuisi...







Laiturikin oli näköjään köytetty puuhun kuivalle maalle ;-) Tulevaisuudessa saunarakennuksesta pääsee suoraan tuosta rannasta uimaan. Laituri tulee olemaan toisessa paikassa.







Otettiin rennosti...



...Papukin pääsi mukaan ongelle...





...tosin meillä ei tärpännyt, mutta miehellä tärppäsi ja molemmilla kerroilla koukun irrottamiseksi tarvittiin työkalujen apua.

Vesi oli kuulemma kylmää!



"Rantavahti"/"Lifeguard" tärkeään tehtäväänsä uppoutuneena.



Juhannuspäivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, ja ihanat maisemat! Tuo rantavahti on mainio, voin kuvitella miten se raahaa pulaan joutuneen uimarin rantaan xD.
    Oikein ihanaa auringontuoksuista kesää!

    VastaaPoista
  2. :-) Silmä tosiaan lepää noita maisemia katsellessa...
    Ja mitä tuohon rantavahtiin tulee, koostaan huolimatta se on kyllä niin pippurinen, että melkein se raahaaminen onnistuisikin. Tuo meidän rantavahti tunsi suurta sympatiaa kalastettuja ahvenia kohtaan. Pienet heitettiin takaisin veteen ja rantavahti jäi kirjaimellisesti rannalle ruikuttamaan...

    Kiitos, auringontuoksuinen kesä näyttäisi toteutuvan :-) Teille myös rentouttavaa lomaa! Tyttö on varmasti innoissaan tulevasta piilopaikastaan/leikkimökistään!

    VastaaPoista