Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 24. kesäkuuta 2010

Asunto sittenkin välittäjälle

No niin, pitihän se arvata! Kuulosti jotenkin liian hyvältä ollankseen totta. Pariskunnan, jonka piti ostaa nykyinen asuntomme, rupesi jänistämään ja perui kaupat. Olivat ensiasunnon ostajia ja olivat selvästikin epävarmoja yleensäkin jo siitä, mitä oikeastaan ovat etsimässä. Olin tuhdannut ja kirjoittanut tuota kiauppakirjaa ainakin parin tunnin verran, jotta siellä varmasti olisi kaikki tarpeellinen...turhaa työtä.

No olimmehan jo alunperinkin laittamassa asuntoa välitykseen, niin ei tämä nyt niin suuri takaisku ollut. Ainut asia joka harmittaa on se, että nyt sitten alkaa se jatkuva asunnon siistinä pitäminen :-/ Joskushan niitä näyttöjä halutaan kovin pienelläkin varoitusajalla.

Aurinko paistaa ja on hyvä mieli! Torilta ostamaan mansikoita ja postista hakemaan ostos huuto.netistä :-) Huomenna pääsemme vihdoin ensimmäistä kertaa mökille saareen!!! Se onkin ensimmäinen kerta tämän kesän aikana :-( On ollut niin paljon kaikkea muuta tekemistä. Pelkkää aurinkoakin on luvattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti