Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 18. kesäkuuta 2010

Leppoisa perjantai

No voihan meloni! Tämä on jo toinen kerta kun meillä pääsee kokonainen meloni ylikypsäksi. Viimeksi se oli kuitenkin syötävissä! Nyt maku oli jo niin yäk, ettei sitä voi syödä. Mahtaisivatko antaa kaupasta uuden jos oikein räpsytän ripsiäni?



Vanha kunnon luotettava Valion lakritsijäätelö ei petä koskaan! :-)





Tilannekatsaus etupalloon, joka näyttää mielestäni sivuprofiilista kovin hassulta - edelleen.





Oma sekainen kesätukkani, joka vielä kesän aikana saa lisää vaaleaa väriä :-)



Kerronpa teillekin päivän hauskimman lausahdukseni. Olimme ystäväni kanssa ravintola Stramppenilla syömässä lounasta ja paikka suorastaan kuhisi nälkäisiä lounastajia. Ystäväni kertoi kokemuksestaan liittyen tietokoneeseen ja hakkereihin. Minä sitten kysymään: "Käytättekö te kuitenkin jotain suojaa?" Ystäväni vastasi: "Joo käytetään, mutta te ette näköjään käytä." :-)

Taas on viikko saikkarilla vierähtänyt ja ollaan perjantaissa. Nautinnollista viikonloppua työssä käyville ja muillekin! Toivotaan Victorialle ja Danielille sateetonta päivää. Prinsessa saa vihdoinkin prinssinsä. Ehtinen ilmeisesti juuri ja juuri nähdä tärkeimmät hetket tv:stä ennen elokuvailtaa Sinkkuelämää 2-elokuvan parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti