Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Ystäviä ja "kirppuja"

Eilen oli normaalia hauskempi päivä, eikä tässä sunnuntaissakaan mitään valittamista ole. Eilen tosiaan näin yhden kaverin, jolla on laskettu aika aivan omani "tuntumassa". Olemme jo jonkin aikaa vaihtaneen kuulumisia facebookin kautta ja viestin ovat olleet maratoonimittaisia! nyt olikin siis hauskaa nähdä ja mikä mukavinta, uusi kotimme sijaitsee aika lähellä heidän kotiaan.



Illalla vuorossa oli elokuvailta toisen ystävän kanssa. Elokuvana Sinkkuelämää 2, mikäs muukaan! Hauskaa turhanpäiväisyyttä ja hömpötystä elokuva pullollaan ;-) Elokuvan jälkeen meillä oli tietenkin nälkä ja oli mentävä vielä syömään "iltapalaa".



Selailin tässä (vaihteeksi) sisustuslehtiä aikani kuluksi ja harvemmin siellä vilahtelee jotain täysin samaa, mitä itsellä on omassa kodissa. Nyt katseeni pysähtyi kuvaan, jossa oli samaa tapettia kuin keittiössämme ;-)



On pakko tässä vähän hehkuttaa kekseliästä miestäni. Olin jo varmasti yli puoli vuotta sitten hankkinut Bauhausista meille tuollaisia hyllynpidikkeitä kylppäriin. Suihkutilassa on ollut kiva syvennys aivan tyhjillään. Mistään ei saanut valmiina oikean kokoisia lasihyllyjä ja ne siis olisi pitänyt teetättää. Mieheni, jonka motto nykyään tuntuu olevan: "Jag har en ide", kuvaili minulle ideaansa hyllyihin liittyen. Idea piti sisällään kylpyhuoneessamme jo käytettyjä ja ylijääneitä 10x10-kokoisia kaakeleita. En missään vaiheessa aivan sisäistänyt hänen ideaansa (ja tämä ei johtunut esim. kielimuurista). Annoin hänelle "luvan" toteuttaa ideansa, jotta nähtävissä olisi hyllyjen mahdollinen kelpoisuus kylppäriimme. :-) ja eikös lopputuloksesta vaan tullutkin erinomainen???



Vastakkaisella seinällä ja lattialla on tuota "hyllyissä" käytettyä laattaa.



Kirppislöytöjä: Pieni pikkuihmisen kirja.



Tiikeriasu tyttö- tai poikatiikerille 4 euroa :-)



...ja muita vaatteita...



...pari mekkoa ja pinkit housut, jospa meille esim. tulisi tyttö ;-)



Mökille löysin kolme kivaa veneaiheista taulua. Yksi vähän pienempi...


...ja kaksi isompaa 7 euroa kpl.



Sitten joku ihmeellinen hyllykkö, (hintalapussakin luki "mikä lie puuhyllykön osa"). Jos haluaa, sen voi maalata valkoiseksi, jotta siitä tulee siistimpi. Sen voi kiinnittää seinälle ja ripustaa siihen esim. nättejä esineitä tai henkareilla kauniita vaatteita. Hinta 2,5 euroa.



Täysin käyttämätön Ikean lamppu, joka on tarkoitettu kylpyhuoneeseen (IP-luokitus 44). Hinta vain 6 euroa ja olen varma, että se löytää paikkansa meidän uudesta kodista.




Vanha vakan? osa, jonka kuvittelin esim. mökin seinälle ja siihen reunukseksellehan voi laittaa vaikka mitä kivaa tavaraa (vessapaperia, muutama kirja tms.).



Ihana löytö oli vauvan leikkimatto, vai miksi tuota alustaa nyt sitten kutsutaankin. Mukana tuo hauska lelukaari :-) Kunto erinomaisen siisti ja hintaa vain 6 euroa.




Tänään onkin tullut laiskoteltua ja viiden päivän kisaleskeyskin lähenee hiljalleen loppuaan kun saan miehen huomenna takaisin kotiin. Tänään yksi ystävä tuli kahville ja nälän iskiessä lähdimme hakemaan "Subit". Huomisesta alkaen onkin luvassa aika tiukka alkuviikko. No tiukka ja tiukka, mutta kosteuskartoitus nykyisessä ja uudessa kodissa, neuvola, pankki, kaupanteko jne... Varsinainen haaste on edessä, sillä aion aloittaa nykyisen asuntomme kauppakirjan laatimisen! Pankkitäti oli niin avulias ja sanoi, että voi tarkistaa sen läpi, jotta siinä on kaikki tärkeät kohdat.

Nyt unohdin tyystin mainita äitiyspakkauksen ja sen sisällön hypistelyn, mutta palattakoon tuohon myöhemmin :-)

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä, ja hienosti toteutettu hyllyidea! Tuo ruudullinen liivimekko on ihana!

    VastaaPoista
  2. En olisi uskonut, että tuosta miehen hyllyidesta tulee toteutettuna noin hyvä :-)
    Niin ja noista löydöistä: ongelmana on juuri se, että kirppikset ovat pullollaan noita ihania löytöjä.

    VastaaPoista