Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 2. heinäkuuta 2010

Positiivisuuksia

Kaikenlaista on taas sattunut ja tapahtunut. Mistäs sitä aloittaisi?
1. No, noihin valkoisiin (saumattomiin) leggareihin olen edelleen täysin rakastunut. Niiden on pakko olla raskaana olevan naisen mukavi vaatekappale!



2. Olemme saaneet asunnostamme jo nyt tarjouksia, jotka ovat kaikki hyviä!!!!! Ensiesittely on vasta maanantaina ja ihmiset ovat olleet todella kiinnostuneita ja ihastuneita :-) Hyvältä näyttää!

3. Kävin tapaamassa ihanaa ystävää ja heidän vekkulia ja hymyilevää poikavauvaa. Piristi kivasti päivää! Lisäksi sain huomata, kuinka hyvin ja helposti päiväunille käyminen voi sujua.

4. Olen nauttinut auringosta ja hengaillut pihallamme. Olen esim. nyt saanyt maalattua Papun huoneen lipaston kahdesti, samoin keittiöjakkaran. Lipastoon haluaisin vielä pari koriste-elementtiä. Katsotaan saanko miehen tekemään niitä.

5. Olen NAUTISKELLUT herneiden ja mansikoiden, (jotka muuten ovat vielä aika kalliita) ihanaisen kesäisestä mausta. Kyllä asia on niin, että herneet, mansikat ja jäätelö ovat kesän avaintekijöitä! ;-)





6. Kirpparilta löytyi Burberryn huippukuntoinen (ja valmiiksi silitetty) paitis, hintaa huimat 6 euroa!


7. Minulla oli tänään neuvolakäynti ja se oli niin hauskaa. Täällä Vaasan päässä minulla on aikaisemmin ollut joku sijainen ja tänään näin siis oikean neuvolatätini (terv.hoitaja ja kätilö). Hän oli todella pätevä! Perjantain huippuhetkiäni ehdottomasti oli se, kun "täti" kokeili Papun asentoa :-) :-) :-) (Tarjontana oli 2 rt) Papumme oli jo pää alhaalla, selkä masuni oikealla sivulla. Voi pikkuista rakkautta. Potkuthan ovat tulleet melkein samoille alueille ja "täti" sanoikin, että Papu on ehkä löytänyt niin hyvän asennon, ettei hän siitä enää välttämättä radikaalisti asentoa vaihtelekaan. Nähtäväksi jää. Kunhan vain pysyisi sisällä vielä pari kuukautta, että ehdin sisustaa häälle uuden kodin :-)

Aurinkoista ja helteistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti