Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Hitaasti käynnistyvää porukkaa

Meillä tunnutaan varsinkin nykyään käynnistyvän näihin päiviin kovin hitaasti. Itseäni on taas viime aikoina väsyttänyt valtavasti ja tunnen tarvetta pidemmille yöunille ja päiväunille. Nyt olen jo kahtena päivänä peräkkäin nukkunut sohvalla kahden tunnin unet. Vieläpä klo 16 ja 18 välillä ja silti uni on tullut hyvin vielä myöhemminkin.







Maanantaina kun oli Poks ja viikko 32, kävin neuvolassa ja kaikki näytti olevan kunnossa. Paino oli taas noussut "tosi kivasti". En nyt muista kuinka paljon, ja tuonne eteisen pöydälle on matkaa viisi metriä, joten jätän tarkistamatta lukemat. Masentavan nopeaa tuo kehitys painon suhteen on... Olin kyllä juuri syönyt ennen punnitusta...niin ja minulla oli päällä (painava) farkkuhame ;-)

Jospa tänään aloittelisin vanhan pulpetin maalauksen. Mies on jo hienosti tehnyt kaikki valmistelutyöt, kuten kitannut, hionut ja putsannut.

Olikos se niin, että nelosella Unelmien poikamies ratkeaa tänään?!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti