Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 24. heinäkuuta 2010

Ystäviä ja projekteja

Kävimme katsomassa ystäviä ja heidän ihanaa poikavauvaa näissä komeissa mökkimaisemissa. Vauva oli juuri niin kultainen kuin olettaa saattoi!





Tack S, V och A !!!!

Jostain kumman syystä heidän mökkisaarensa on muistaakseni aina ollut otollinen kasvuympäristö mustikoille. Olivat jo hyvin kypsyneitä ja mies viihtyikin pusikossa jokusen tovin niitä poimiessa. Jälkiruuaksi saimme siis mustikoita ja mansikoita vaniljavaahdon kera :-)



Pian on tulossa kuva Pavun valmiista "tähtilipastosta". Aloitin siis jo uuden projektin pulpetin kanssa, joka näytti ennen maalauksen aloittamista tältä.





Ensimmäisen maalauskerran kerran jälkeen pulpetin tulevaisuus näytti jo valoisammalta :-)



Mies oli pelastanut lisää "aarteita" isovanhempiensa navettarakennuksesta, joka muuten nykyään taitaa olla jo hänen isoveljensä ja tämän tyttöystävän omistuksessa. Toivottavasti mies kysyy aina luvan ennen kun kantaa toisten tontilta tavaraa pois... :-)

Tällaista en muistaakseni ole ennen nähnyt missään. Istuinosan alla on ilmeisesti pidetty jonkinlaista potta-astiaa. Naapuri näki kyseisen harmaan kapistuksen tässä ovemme ulkopuolella ja hänen mielestään tuon "potan" käyttöajankohta on lähempänä kuin pulpetin :-)



Toinen löytö oli vanha (hieman madonsyömä) nuken "päästä vedettävä" sänky. Tuollaisenkin olen aikaisemmin nähnyt vain meidän aikuisten kokoluokassa. Maalaan senkin vielä ainakin toisen kerran.



Ystävä toi Thaimaasta ihania tuliaisia! Tuollaisia ohuita peittoja olen tähän mennessä vain hipelöinyt, mutta jättänyt jostain syystä ostamatta. Ehkä siksi, että ne ovat olleet niin sinisiä tai pinkkejä. Tämä oli täydellinen ja ruskea on ihana väri!



Ystäväni ja minä käytämme hiuksiin laitettavia silkkitippoja. Niitä on pienen pienessä pullossa, (joka maksaa kivasti ja jollainen minulla kaatui kerran pesukoneen päälle, valuttaen ulos melkein puolet sisällöstään) ja niitä kannattaa hieroa hiuksiin esim. föönauksen jälkeen jos hiuksen tuntuvat karvaisilta ja kärsiviltä. Ne jättävät hiukset kiiltäviksi :-) Ystävä oli löytänyt Thaimaasta vataavanlaisen HALVEMMAN tuotteen!!! Kiitos M!



Papu pitää yllä samanlaista tahtia kuin aikaisemminkin. Maha näyttää edelleen mallinsa puolesta hassulta. yhtenä iltana kun yritin nukahtaa oikean kyljen puolelle, pelkäsin makaavani Pavun jalan päällä, toinen jalka nimittäin sätki kovasti tuolla kyljessä :-)





Tänään onkin jännittävä päivä! Eräs ystävä saapuu kylään!!!!!

4 kommenttia:

  1. Vau, mitä aarteita! Mut jos päästettäisiin irti penkomaan tuonne... Mökkimaisema on hieno, kuvassa jotenkin japanilainen tunnelma.

    VastaaPoista
  2. Ihana vauvamasu! tosiaan näyttää vähän poikamasulta,mulla on levinnyt jotenkin kaikki tonne sivulle..ja mitä aarteita!!saispa itsekkin jostain tollaisia helmiä!

    VastaaPoista
  3. Sanopa muuta Pikkupaju! Meidän ongelma noiden aarteiden kanssa on se, että haalitaan niitä nurkkiin ennen kuin on "oikeasti" tilaa tai paikka niille. Näkisitpä kellarikomeromme ;-)
    Joo ehkä voi ollakin hiukan japanilainen. Jos olisin ottanut kuvan siten, että mökkikin olisi näkynyt tuon "purjeen" ja terassin lisäksi, kuva olisi ollut kovin norjalaisten "kesämökkimäinen". Ainakin sen perusteella mitä olen lehdistä katsellut. Monet pohjoismaalaiset remontoivat ja muovaavat vanhoista punaisista mökeistään nykyään melkein mustia mökkejä.

    VastaaPoista
  4. Zazabellallehan on ilmeisesti melko varmasti tulossa tyttö. Prinsessastahan meillekin puhuttiin, vaikka mahani muoto riiteleekin sen tiedon kanssa :-) Jännittävää nähdä lopputulos! Turku on pullollaa kaikkia helmipaikkoja, joista voi ostaa vanhoja huonekaluja, silloin niistä vaan joutuu maksamaan :-) Me ollaan tähän mennessä vain maksettu maaleista ja pensseleistä, joita kunnostamiseen on käytetty. Aika ihanaa kun vanhasta tykkää.

    VastaaPoista