Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 20. heinäkuuta 2010

Löytöi Turuust!

Mitä jäi siis ns. käteen Turku-reissusta ostosten kannalta? No, pari ostoskeikkaa tuli tehtyä Ikeaan ja sanotaan nyt näin päin, että sieltä tarttui mukaan vaik kaksi sellaista tuotetta, joiden ostoa en ollut suunnitellut etukäteen :-D Ne olivat suuren suuri musta seinäkello ja peili. Kaikki muuhan oli enemmän tai vähemmän suunniteltua. Ikean tuotteita en edes viitsi vielä ottaa laatikoistaan ja pusseistaan ennen muuttoa.

Mitä muuta?
No, elän siinä toivossa, että minusta vielä on hyötyä "Milk Barin" ominaisuudessa ja ostin itselleni rintapumpun. Jos maitoa tulee, niin kai se on ihan kätevää lypsää sitä etukäteen jos esim. itse on Pavusta erossa jonkin aikaa???



Stockalta ja yhdestä lastentavaraliikkeestä mukaan tarttui tuttia ja tuttipulloa. Ei voi kun hämmästellä sitä ihmeellisten vempainten määrää, josta hyllyt pursuavat.



Eräs tuote hyllystä nousi ylitse muiden! Se oli tutti, jolla on kuumemittarin ominaisuus. Kyllä! En ole ennen moisest kuullut ja myyjä kehui tuotetta maasta taivaaseen. (hinta 12.90) Ohjeessa kehoitetaan pitämään tuttia vauvan suussa 4-5 min ja kauemmin jos mahdollista, jolloin "tutti suorittaa tarkistusmittauksen". Entä jos meidän Pavulle tutit eivät yleensäkään kelpaa?!



Harvinaista kyllä, tein pari ostosta itsellenikin. Ne ovat viime aikoina olleet vähissä. Turun Gant-storesta löysin ihanan tumman hihattoman topin nätillä neuloksella. Toppi oli kuin mahalleni tehty. Yritän ottaa siitä joskus kuvan päälläni, vaikkei se kiva neulos kankaassa kuvissa ehkä näy.



Gina Tricotin pitkä toppi



(Din skon hauskat sandaalit, joista otan sitten myöhemmin kuvan kun ovat käytössä...)

Davidin vaaleanpunainen lippis, joka tuli tarpeeseen Turun helteiden keskellä.



Stockalta löysin alennusmyynneistä pari nättiä käsipyyhettä...



...ja pari Luhta Homen kylpyhuoneenmattoa.



Hemtexistä ostin kivan rasiallisen nipsujen päässä roikkuvia kivipainoja pöytöliinan nurkkiin.



(Itsekin tuollaisia olisi voinut tehdä, mutta energiat eivät vain tällä hetkellä riitä kaikkeen.)

Zaran lastenosastolla kaikki on joko todella tyttömäistä tai poikamaista ja sinne ei oikeastaan ole mitään asiaa ennen kuin Pavun sukupuoli on tiedossa :-) Pari ruokalappua sieltä tarttui mukaan.



Manhattanin kirpparilta löytyi tämä Ralph Laurenin body (5 euroa)..



...ja Marimekon kiva body (4 euroa).



Keskustan Mollamaijasta löysin Johan kevyen unipussin (4 euroa).

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! meilläkin on toi tuttikuumemittari,saas nähdä miten toimii :)

    VastaaPoista
  2. Haa, kuulostaa näppärältä tuo tuttikuumemittari, enpä ole törmännyt ennen! Napero pistää jo niin hyvin hanttiin, ettei peppumittaus oikein onnistu, ja korvakuumemittarilla tuntuu, että lukemat vaihtelee miten sattuu. Vieläköhän tuo yksivuotiaan suuhun sopisi...

    VastaaPoista
  3. Jaa-a Häntähattu, ainahan voi kokeilla :-) Jos 1-vuotias suostuu pitämään sitä suussaan muutaman minuutin, niin eiköhän vehje pelitä!? Olen myös kuullut noista korvakuumemittariongelmista ja toivon että ainakin alussa vauvan lämmön mittaaminen onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti.

    VastaaPoista