Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 20. heinäkuuta 2010

Merimaskusta ja remontista vielä

Vanhempien mökillä keittiön remontti etenee hyvää vauhtia. Yläkaappien määrää vähennettiin vanhasta keittiöstä. Kaappeja kokeiltiin paikoilleen, jotta nähtiin laatoitukselle varattavan alueen korkeus. Itse suosin korkeampaa välitilaa kaappien alle, koska täten alle ei jää pimeää tilaa. Nyt kun kaapit ovat vain 70cm korkeat, vaikutelma pysyy muutenkin ilmavana. Vanhat kaapit olivat 115 cm korkeat ja "roikkuivat" todella alhaalla jättäen vain työskentelylle vain matalan pimeän välitilan.



Ikean valikoimasta valitsin "Ståt"-nimiset ovet. Välitilan kaakeleiksi 10x10 ruskeaa ja työtasoksi pähkinänruskeaa.



Nyt olen jo ehtinyt jättää Merimaskun mökkimaisemat, enkä ehtinyt nähdä isän tekemiä saumauksia, mutta niistä tuli varmasti hyvät.

Pienissä koirissa on muuten hyvät puolensa, mutta mitä tulee esim. mökkeilyyn, joutuu niiden perään katsomaan jatkuvasti. Eräänä päivänä taivalla liiteli kaksi haukkaa, jotka päästivät niille tunnusomaisen "kiekaisunsa". Tuollaiset 2,2kg ja 3.3kg painavat koiruliinit olisivat niille helppoa saalista :-( Kyitä ei onneksi meidän visiitin aikana näkynyt, vaikka aikaisemmin sellainen oli nähty.



Saunan puuvarastosta löytyi kaksi ihanaa vanhaa lankkua, joita joskus yhteen aikaan etsiskelinkin hyllylevytavaraksi. Äiti taas kerran ihmetteli ihastukseni kohteita, mikä toisinaan on ihan ymmärrettävää ;-) Äiti pesi lankut minulle ja auringossa ne kuivuivat hetkessä ja pääsivät matkaamaan mukaan Vaasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti