Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 26. heinäkuuta 2010

Viikonlopustamme

Maailman paras deodorantti (2,95 euroa)! Jouduin tässä välillä jo tyytymään johonkin tavis-Rexonaan, josta en yhtään pidä. Asia on nääs sillä lailla, että tuo Ldb-merkkinen deodorantti on jo vuosia kuulunut luottoystävieni joukkoon mitä tulee kosmetiikkaan. Äitini oli sitä jossain vaiheessa Turunkin kaupoista kysellyt ja saanut vastaukseksi: "Niiden valmistus on lopetettu ja tuurilla voi joistain kaupoista vielä saada..." oli oli kuin voittajalla kun näin tuttuja dödöjä Vaasan Anttilassa. :-)



Seppälän alesta ostin ihanan löysät puuvillaiset pyjamahousut (sairaalaan!). Sairaalaan kun on kuulemma lupa ottaa mukaan omia vaatteita...



Isännälle tuli taas nälkä ruokakaupassa...hän pörräsi siinä lihatiskin ympärillä eri paketteja hiplaten varmasti 10 minuuttia. Minulle tuli jo sillä välin kylmä moneen kertaan. Lopputuloksena mukaan lähti reilu parikiloinen sisäfileepaketti.



Kotona sitten yritettiin arvioida kerta-annosten kokoja, jotta niitä saatiin pakkaseen :-)


Noista ystävien mökkisaarelta noukituista mustikoista sain aikaiseksi tällaisen:


Ja hyvin se näytti kelpaavan kaukaa tulleilta ystävillekin :-) Kiitos E ja J käynnistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti