Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 3. heinäkuuta 2010

Lauantain lukuhetki

Huomenna on jo sunnuntai. Tätä vauhtia kun viikot menee, niin Papuhan on kohta täällä! Tänään hän on taas hymyilyttänyt minua liikehdinnällään - aivan kuin pikkuruinen pää olisi siirtynyt mahani oikealta puolelta vasemmalle ja taas takaisin oikealle ja vasemmalle, lopuksi tuntui taas asettuvan oikealle :-) Raukka joutui kuuntelemaan kun huudatin autossa Celine Dionia ja lauloin vielä itse mukana!

Totesin tässä seuraavaa: "pitää oikein pitää kiirettä, että ehtii pitää kaikkia vaatteita, jotka nyt näin raskausajaksi oli tarkoitettu." Vaikka en kyllä mielestäni tehnytkään paljon odotusajan vaatehankintoja! En muista onko minulla ollut aikaisemmin tuo H&M:n Mama-paita päällä... :-)



Sofi Oksasen Puhdistus tuli nyt sitten vihdoinkin luettua! Jo oli aikakin. Nyt ymmärrän, miksi kirjailija ja hänen kirjansa on palkittu ja niin kehuttu. Oksanen on onnistunut kertomaan kahden naisen riipaisevista selviytymistarinoista, joista varsinkin toista on välillä suorastaan piinallista seurata. Juoni vei kirjan lopussa niin mennessään, että minun oli pakko ennen yöunia aina lukea seuraavien lukujen otsikot (pitivät sisällään vihjeitä tulevista tapahtumista). Tänään aloitin heti perään uuden kirjan, jonka sain ystävältäni lainaksi. Kirjan aihe on aika masentava, synnytyksen jälkeinen masennus. Luin heti ensimmäiset sata sivua, koska kirja oli niin mielenkiintoinen. Herkistyin tuossa kotirappusilla ymmärtäessäni, kuinka onnekkaita olemme olleet saadessamme alulle pienen ihmeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti