Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 9. heinäkuuta 2010

Terveiset Turusta!

Koirien kanssa tulimme siis "etelään" lomalle. Matka oli hyvin hyvin raskas ja pitkä. Ajoin vielä työpaikan kautta, jonne kävin jättämässä työpuhelimeni. Tämän ansiosta tuli testattu reitti Porista Turkuun Harjavallan, Euran ja Säkylän kautta. Matka sujui huomattavasti paljon leppoisammin kuin 8-tietä pitkin kameroille hymyillen.

Ennen Turku-reissua Papun lipasto on viittä vaille valmis. Tähdet vain puuttuvat :-) Olen jo erittäin tyytyväinen tuohon tähdettömäänkin versioon.





Aloitimme äidin kanssa vanhempieni mökillä (Merimaskussa) keittiön/tuvan tapetoinnin. Tapetti oli aikaisemmin tumma, tunkkainen ja aika järkky.



Äiti halusi seiniin jotain vaaleampaa ja raikasta. Valitsimme yhteistuumin kaupasta kahden värin väliltä tämän hillityn pirteän raitatapetin.









Aivan ei tullut vielä tänään valmista ja todennäköisesti jatkamme huomenna. Olin jo unohtanut kuinka ärsyttävää paperitapetin käsittely on. Se veikin paljon muistamaani enemmän aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti