Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 27. heinäkuuta 2010

Ompeluprojekti valmis!

Tämän projektin sain päätökseen. Ongelmallista vain oli valita värejä, koska helposti väriyhdistelmistä tulee poikamaisia tai tyttömäisiä. En myöskään halunnut lähteä kaupasta ostamaan uusia kankaita, koska kaapista löytyi niitä ennestään. Nuo värit sopivat selkeästi enemmänkin poika-Pavulle, joten jos meille sattuisi tulemaan tyttö-Papu ja värit häiritsevät minua, voi tuon tekeleen aina viedä aikanaan mökille :-)









Ompelin noista lipuista/viireistä siis kaksipuoliset, koska kaikki kankaathan eivät ole molemmilta puoliltaan yhtä nättejä. Näin ollen viiriä ei ole pakko laittaa seinää vasten siten, että aina olisi näkyvissä vain se oikea puoli. Koristeen voi siis ripustaa huoneen yhdestä nurkasta toiseen nurkkaan. Ompeluruljanssin jälkeen silitin viirit ja tämän jälkeen ompelin ne koneella yksitellen koristenauhaan. Blaah! olen oikeastaan aika yllättynyt, että minulla oli näinkin paljon kärsivällisyyttä tähän projektiin. Minulle kun kaikki pitäisi olla mahdollisimman pian valmista!

Mitäs sitä seuraavaksi aloittaisi? Pulpettiakaan ei kannata mennä ulos maalaamaan kun jatkuva sateen uhka leijailee taivaalla.

ONNEKSI TV:stä alkoi yleisurheilun EM-kisat Barcelonasta! On taas vähäksi aikaa jotain katsottavaa!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana viiri! Mulla on myös ollut mielessä tehdä synttäreiksi jotain vastaavaa mutten ole saanut projektia käyntiin, työlästä on!

    VastaaPoista
  2. :-) Huomattavasti helpompaa, jos viireistä tekee ns. yksipuolisia. Silloin niistä ei myöskään tule niin jäykkiä. Minä ompelin tuplakankaasta nurjat puolet vastakkain, koska kankaat olivat toiselta puolelta huonompia.

    VastaaPoista