Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Hikoilua

Eilen käytiin hakemassa Ikeasta vanhempien mökkikeittiön kalusteet. Tänään käytiin taas hikoilemassa mökillä. Vesisade jäi pelkäksi haaveeksi...

Mökillä on siis toistaiseksi ollut säilytyksessä nuo Pavun vaunut. Pääsevät Vaasaan jos mahtuvat Volvoon ;-) Minusta ne oli niin ihanat, että olisin halunnut lähteä niitä taas ulos työntelemään... Ratasosa on myös tuollainen beige. Runkoon saa kiinnitettyä myös turvakaukalon, mikä on erittäin kätevää!



Saunaa


Äidin kukkapenkistä


Isä oli ostanut lipputankoon viirin.


Kaappien kasaaminen oli tuttua, mutta ehkä liian raskasta hommaa.


Huomenna olisi edessä taas ostosreissu Ikeaan. Tarkoituksena ostaa hoitopöytä ja muita tarvikkeita Pavulle. Mukaan saattaa tarttua myös jotakin uuteen kotiimme. Mökille jäi vielä pari kaappia kasattavaksi. En tiedä jaksanko niiden parissa huomenna pakertaa. Illalla tarkoituksena käydä moikkaamassa yhtä ystävää.

2 kommenttia:

  1. No oli komeat vaunut. Mökistäkin tuli kuin uusi kun tapetoitte noin ihanilla tapeteilla.
    Älä nyt ostele liikaa tavaraa meidän autotalliin... no älä välitä, kiusaan vain, mahtuuhan sinne vielä. Hyvää päivänjatkoa ja terveiset sinne kaikille. t.Karperön mummi.

    VastaaPoista
  2. Hej!
    ;-) Tarkoituksena ei ole shoppailla teidän autotalliin lisää tavaraa. Pavulle hoitopöytää, kylpyammetta, rättejä, hoitopöydän alustaa, lakanaa jne. yritän ainakin parhaani. Eikä autoon nyt niin paljon tavaraa mahdu, jos haluan tuoda vaunut kaikkine osineen Vaasaan :-)
    Kiitos, kerron terveiset! Vanhemmat lähtivät jo mökille.

    VastaaPoista