Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 12. heinäkuuta 2010

Poks ja viikko 31

Ei saisi valittaa, mutta kyllä tämä kuumuus ottaa juuri nyt koville...



En tiedä, missä päin Suomea sijaitsee se kuumin paikkakunta, mutta ihanassa Turussa paahtaa oikein urakalla.
Eilen olin näissä maisemissa kaverien kanssa jätskillä ;-P Aina on ihanaa treffata rakkaita ystäviä pitkästä aikaa.



Maha kasvaa ja iho vain kiristyy entisestään. Tuntuu siltä (yhä enemmän ja enemmän), että Pavulla on kovin vähän liikkumatilaa :-( Tekisi mieli kulkea kaikkialla vain bikineissä, mutta ei se ihan käy päinsä. Mitähän myyjät meinaisivat huomenna Raision Ikeassa, jos kävelisin bikineissä keittiöosastolle vanhempien mökin keittiösuunnitelman kanssa?

2 kommenttia:

  1. Huomasin että sulla on kanssa La syyskuussa ja Turussa :) eksyin sivuille kun etsin odotusblogeja,mitä on kiva seurailla :) -A.K

    VastaaPoista
  2. Hei! "Hauska tutustua!" Kiva kun jätit viestiä. Itsekin olen blogissasi muutaman kerran vieraillut. Teilläkin on chihuahua! LA 13.9, mutta valitettavasti Vaasassa, vaikka mielestäni olenkin edelleen turkulainen :-D

    VastaaPoista