Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 30. heinäkuuta 2010

EM-kisojen lomassa...

...Päivät ovat pitkälti tällä viikolla vierähtäneet sohvan pohjalla. Yleisurheilun EM-kisat kun ovat parasta aikaa täydessä vauhdissa. Täälläkin ollaan melkein "kisakunnossa" :-)



Iltapäivisin on voinut tehdä omia "ajankulutusjuttuja" ennen kuin iltalähetykset ovat alkaneet. Aikaa voi kuluttaa esim. kaupungilla kaupoissa, (joka ei valitettavasti yleensäkään ole ilmaista) kohtalotoverin kanssa juorutessa raskausajan ihanuuksista ja kamaluuksista, omien projektien parissa, lukemalla kaunokirjallisuutta jne...

Olin jo pitkkän valittanut ja kauhistellut mieheni kenkätilannetta. Mielestäni koko kesää ei voi Crocseissa kulkea. Ei varsinkaan, jos niiden kanssa melkeinpä kirjaimellisesti on tullut maalattua ja hiottua yhtä sun toista. No joo... Matkamme vei kohti Andiamoa ja Camel active-kenkiä. Camelit tuntuvat olevan (paitsi aika kalliita) melkeinpä ainoita kenkiä, jotka sopivat hieman painavalle miehelleni. Niissä kuulemma on riittävän paksu ja jämäkkä pohja, joka sopii juuri painavammallekin miehelle. Koska oli jo saavutus saada mies kenkäkaupoille saakka, tarjouduin maksunaiseksi. Hänelle löydettiin sekä sandaalimalli että kunnollinen kenkä, joka menee syksylläkin. Mikä hauskinta, minullekin löytyi jotain :-) Ja koska mies sai kahdet kengät, en tietenkään itse voi tyytyä vähempään. Nuo ihanat punaiset olivat jotenkin niin naiselliset ja epäkäytännölliset, että eihän niitä kauppaankaan voinut jättää! Lisäksi -70 prosentin alennuksesta johtuen ne suorastaan sylkivät rahaa takaisin!



Olen aina ollut hulluna Lacosten kenkiin, koska ne ovat laadukkaita ja sopivat jaloilleni. En siis epäröinyt hetkeäkään nämä komistukset nähdessäni :-) Olivat muuten puoleen hintaan!



Ostin Anttilasta pienen palan tätä kangasta, koska haluaisin niitata silityslaudan päälle nätimmän kuosin. Niitit vain olivat valitettavasti loppuneet.



Tätä vaatekappaletta en voinut vastustaa, kokoa 50.



Tässä Pavun turvakaukalo ja telakka. Vaunut kun eivät mahtuneet kyytiin ja saapuvat Vaasaan vasta jälkijunassa.



Laitoin yhden kirjan )Onnellinen kotirouva) vähäksi aikaa jäähylle ja otin kaapista toisen tilalle.

2 kommenttia: