Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Uusi menopeli

Frida on saanut uudeksi menopeliksi matkarattaat. Niitä olisi sitten tarkoitus käyttää kauppareissuilla ja matkustellessa lähellä taikka kaukana. Olin jo aikaisemmin käynyt liikkeessä kokeilemassa Quinny zapp- ja Gesslein swift-matkiksia, mutta niissä tuntui aina joku mättäävän. Näitä Fridalle ostettuja en päässyt livenä ollenkaan testaamaan, joten hieman jännitti se, millaisiksi rattaat osoittautuisivat. Kun rattaat jo jokunen aika sitten saapuivat, yllätyimme positiivisesti kaikki. Mielestäni nämä matkikset ovat paitsi ulkonäkönsä puolesta ihanat, myös käytössä loistavat. Helppo laittaa nippuun ja avata uudelleen. Eivät paina ihan mahdottomia ja meille pitkille ihmisille työntöaisa tuntuu olevan loistavalla korkeudella. Rattaiden mukana tuli lämmittävä fleecepussi, joka nyt vielä kevättalvella on mainio! Tuo paksumpi osa on siis irrotettava, sadesuojakin tuli mukana. Toistaiseksi olemme hurjastelleen matkiksien kanssa ihan vaan täällä kotona, mutta nyt taitavatkin jo päästä autoni takakonttiin odottelemaan kauppareissuja.



Näitä ihania matkarattaita saa ainakin tuolta Ipanallen verkkokaupasta.
http://www.ipanalle.fi/lastenvaunut_ja_rattaat_cat_407.html?jsh_id=cf18cf8d87cd5c0f86360a9c7a7e357f


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti