Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 18. maaliskuuta 2011

EX-yösyöppö

Nyt kun tätä on jo jatkunut jonkin aikaa, voin tulla tänne ilmoittamaan, en siis HEHKUTTAMAAN, että Frida ei enää syö öisin. !!!!!!!!!!!!!!!!!! Edelleen neiti on sängyssä viim. 20.30 ja on aina nukahtanut klo 21 mennessä, (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). On öitä, jolloin pitää käydä "tutittamassa" Fridaa vain kerran ja öitä, jolloin tutittamassa käydään 3-4 kertaakin. Maitobaarissa vieraillaan kuitenkin vasta aikaisintaan 5.45 (viim. 6.45). Viime yönä tuttia sai viedä kolmesti, taisi neiti nähdä pahoja unia kun kerrankin huuto starttasi kuin nappia painamalla. Edellisyönä taas tutitin vain kerran. Sitten on ollut jopa niitä öitä, jolloin ei tarvitse edes tuttia viedä, neiti kun on ihan itse jatkanut uniaan. Ajasta vähän riippuen, nukkuu yleensä syötyään vähintään yhden unisyklin verran, joskus jopa kaksi. Toisin sanoen yksi sykli on meillä n. 45min jne...

(Lahjaksi saatu Bamse-body ja Lundmyr of Swedenin ihkut sukkikset)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti