Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 1. maaliskuuta 2011

Rytminvaihdosviikot

Meillä eletään jännittäviä aikoja. Tai siis näin äidin näkökulmasta jännittäviä aikoja. Fridan päiväunet nimittäin ovat lyhentyneet hieman noista 3+2+0,5h unista. Ensimmäiset unet ovat nyt monesti olleet 1,5-2h, mutta on nyt viime päivinä taas niitä kolmen tunnin uniakin ollut, toiset 1,5h ja viimeisenä iltatirsat 0,5h. (Kylläpäs sain tämän kuulostamaan sekavalta...) Tyttö siis jaksaa olla hereillä hieman pidempiä aikoja, maksimissaan n. 2,5h. Friiduli on selvästikin kasvanut ja onhan se selvää, ettei hän voi kuukausia nukkua yhtä paljon - meidän iso neiti! Toivomme siis, että unijaksot alkavat enemmän ja enemmän painottua yöhön. Siltä se myös on näyttänyt -onneksi. Ja uutta on myöskin se, että nykyään mennään yöt yhdellä syötöllä!!!!!!

Ei enää paukkupakkasia ja valtavia toppahaalareita! Tultiin kyläreissulta ja Frida sai mennä suoraan unille näissä tamineissa. Lämpöpussin sisälle kun ei tarvitse laittaa niin paljon vaatteita. Joskus on tuntunut siltä, että tytöllä on liian vähän vaatteita, mutta silti on piankin ilmoittanut kuumuudestaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti