Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 11. maaliskuuta 2011

Pinnasänky rantautui meille vihdoin

Vihdoinkin Frida alkoi liikehtimään niin paljon, että oli aika siirtyä kehdosta isojen vauvojen sänkyyn. Nyt on neiti nukkunut vajaat pari viikkoa pinniksessä ja käyttää kyllä ympärilleen jäävän tyhjän tilan hereillään ollessaan jumppaamiseen. Uusin liike on selällä maatessa lantion nostaminen - kuin korkeushyppääjä konsanaan!
Tuota liikettä tehdessäänhän Frida saa kesäksi pakarat kuntoon! ;-)

Kuvissa ei taida näkyä yhtä uutta hankintaa, joka tässä kevään lähestyessä piti ehdottomasti hankkia, nimittäin pimennysverhot. Ostin Fridan huoneeseen pimennysrullaverhon, vaikken mikään rullaverhofani olekaan. Se jää tarvittaessa myös hyvin huomaamattomaksi esim. verhokapan alla.

Vanjoja pieneksi menneitä vaatteita on taas saanut pakata laatikoihin ja esille on nostettu kaikkia ihanuuksia koossa 74!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti