Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 17. maaliskuuta 2011

Hankintoja

Eilen kävimme Fridan kanssa pikaisesti kaupungilla. Fridasta räpsästiin passikuvat ja sehän sujuikin silmänräpäyksessä. Heti ensimmäisellä yrittämällä saatiin kuva ja kun toista kertaa vielä kuvaaja kokeili saada neidin huomion kameran suuntaan, Frida repesi kikattamaan ihan totaalisesti. Siinä oli minullakin pidättelemistä...



Lisäksi tuli ostettua Fridalle muutama uusi vaatekappale. Huomasin nimittäin, että meillä oli yhtä luukunottamatta kaikki bodyt (74-kokoiset) likaisina. Ostin siis pari lisää ja 3 kpl myös hihattomina, jos neidille tulee vaikka kuumat oltavat Epsanjassa ;-) Lisäksi KappAHlissa oli ale-rekissä ihana tunikamekkonen ja jonkinlaiset punaiset bermudat...Tuli niin kesäfiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti