Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 31. maaliskuuta 2011

God morgon!

Kaksi asiaa, joita rakstan aamuissa:

* Fridan iloinen ääntely ja hymy herättyämme
(Menen/menemme hänen huoneeseensa ja toivotamme "Hyvää huomenta Frida", jolloin hän jo aloittaa hihkumisen sängyssään. Varovasti raotamme pimennysverhoja, jotta huoneessa valon määrä lisääntyy.

* Aamutoimet hoitopöydällä ja se kun äiti saa plarata vaatekoria
(Äidillekin ihana tunne kun saa ottaa yöllisen ja täyden vaipan pois! Miten joku voikaa olla niin hyväntuulinen heti herättyään? Oman peilikuvan nähdessään neiti on kuin Naantalin aurinko. Sitten siinä peilin edessä vähän lauletaan, tanssitaan ja hillutaan...Hauskinta on kun saan miettiä Fridalle vaatteita aina uudelle päivälle. Tänään esim. Laitoin valkoisen bodyn päälle Benettonin pinkin lyhythihaisen paidan ja Benettonin valkoiset kivat ja löysät housut. No, meni koko vaatekerrasto uusiksi kun neiti jumppasi aamupalan jälkeen mahallaan lattialla ja oli kierinyt puklunsa ympärillä. Yleensä ehdin pelastamaan tilanteen, mutta nyt täytin samaan aikaan astianpesukonetta ja ja ja...


Tässä meidän kukkaistyttö Benettonin paidassa ja KappAhlin trikoissa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti