Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 30. syyskuuta 2010

Makuuhuone

Nämä blogikirjoitukset käyvät yhä vain vähäsanaisimmiksi. Aikaa kun ei tässä Fridan päikkäreiden aikana ole käytettävissä niin paljon...muutakin pitäisi tehdä. Lupasin aikanaan kavereille laittaa kuvia uudesta kodista, joten tässä tulee nyt sitten makuuhuoneesta, josta on käynti myös vaatehuoneeseen.

Tapetoin tuotakin seinää ollessani ihan viimeisilläni raskaana... Tapetti on RTV:stä ja sitä löytyy kolmena kauniina eri väriyhdistelmänä.









Frida nukkuu ainakin ensimmäiset kuukautensa haikarapussissa ja on toistaiseksi viihtynyt hyvin! Haikarapussi on ostettu Turun Länsikeskuksen lastentarvikeliike Babytownista ja maksoi muistaakseni 79 euroa. Ohjeiden mukaan tätä voidaan käyttää 15 kiloon taikka kuuden kuukauden ikään saakka.





Haikarapaussin päässä roikkuu soiva nalle ja koira, jotka kilpailevat joka ilta "soimisvuorosta" :-)

2 kommenttia:

  1. Ni har det så jätte fint! Du kan nog detta med inredning :-) å vilken söt liten Frida!

    Kramar, S,A & V

    VastaaPoista
  2. Tack :-) Nå inte vet jag om jag kan det, men jag tycker om det :-)
    Frida e nog huippu-tjej!

    VastaaPoista