Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 16. syyskuuta 2010

Kuulumiset

Heippa!

Täällä aika kuluu ihmetellessä ja ihastellessa pienen pientä Papuamme. Ensi maanantaina vauvallamme on ikää (jo) kaksi viikkoa. Päivät eivät ollenkaan tunnu pitkiltä. Imetystä, vaipan vaihtoa, päiväunia (toistaiseksi enemmän vauvalla), vauvan ilmeiden ja kauneuden ihmettelyä, koirien ulkoilutusta, pyykin pesua, omaa tankkausta jne...

Yöt ovat toistaiseksi menneet todella hyvin, (viime yö poislukien, jolloin imetin kolme kertaa) monena yönä olemme heränneet vain kerran tai kaksi kertaa ja tuolloin vauva on tietysti saanut yöpalaa :-)

Eilen tuli neuvolatäti kylään ja punnitsi vauvan. Paino oli noussut hienosti ja nyt oltiin jo syntymäpainon ylittävissä lukemissa. Syntymän jälkeen kun paino putosi alle kolmen kilon. Tyttö oli koko vierailun ja tutkimusten ajan niin kiltti ja hiljainen!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti