Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


torstai 16. syyskuuta 2010

Uusi koti, Pavun huone

Tässä uuden 95 neliöisen kotimme pohjapiirrustus. Etuterassimme on kuvan vasemmassa reunassa, samoin asuntoon kuuluva varasto. Sisäänkäynnin ja tuulikaapin molemmilla puolilla on makuuhuonen. Kuvassa oleva alempi huone, eli oikeanpuoleinen huonen on Pavun. Toistaiseksi huoneessa on kovin vähän tyttömäisiä asioita tai hempeän vaaleanpunaista. En nimittäin aivan sataprosenttisesti luottanut meille ultrassa annettuun tyttölupaukseen. Ehtiihän sitä tässä matkan varrella...







Valkoinen lipasto miehen isovanhempien kätköistä. (Oli kesän kunnostusprojektinani.)



Tanssiaisia odotellessa :-)



Ihana korituoli ja seinälle asennettuun tankoon kiinnitetty kori Säde-liikkeestä. Keinuhevonen huutokaupasta. Tapetti K-Raudasta.





Miehen isovanhempien kätköistä verhot ja isoäidiltäni saatu kristallikruunu.



Ikkunan edessä pulpetti ja jakkara, jotka kesällä kunnostin - vielä hiukan tyhjinä...



Iso nalle on ostettu vuosi sitten Vaasan antiikki- ja keräilymessuilta. Vaaleanpunainen vanha nalle taas on muistaakseni ostettu Turusta joltakin kirppikseltä.





Hoitopöytä, taso, seinähyllyt ja korit Ikeasta.



Pavun Mommo osti mm. tällaisen ihanan Sia-merkkisen vaaleanpunaisen kehyksen ja pari pakettia nättejä vaaleanpunaisia ja haikara-aiheisia servettejä (Säde-liikkeestä).



Tämäkin seinälle asetettava mitta mommon ostama.





5 kommenttia:

  1. Todella kaunis huone. Tapetti on mahtava!!:)

    VastaaPoista
  2. Hei, kaunis huone teidän Fridalla :) Muistatko tuosta ihanasta tapetista mitään tarkempaa merkkiä tai mistä tapettimallistosta olisi? Omalle tyttöselle huone suunnitteilla..

    VastaaPoista
  3. Hei ja kiitos, mekin tykkäämme ja toivottavasti Fridakin ;-)
    En valitettavasti muista merkkiä, eikä minulla ole sitä rullamuovin mukana olevaa tuotelappusta tallessa. Ostin tapetin Vaasan K-raudasta elokuussa. Sitä oli muistaakseni kolmea väriä, tuon meidän lisäksi oli ainakin ihan tummalla pohjalla kuviot vihreinä ja sitten oli muistaakseni ihan valkopohjainen... K-raudasta kysymällä varmasti selviäisi, ei se kuitenkaan niin vanhaa vielä ole. Oli aika hintavaa tapettia, mutta meni ihan pokkana siellä tapettiosastolla joltain myyjältä kysymään mm. että onko tämä viimeinen hinta, ja aika paljon pudotti hintaa /per rulla =) Aina kannattaa kysyä! Ja tuo oli niin helppo laittaa suoraan liisteröityyn seinään!

    VastaaPoista
  4. millä maalilla maalasit pulpetin?hioitko vanhan maalin pois kokonaan vai maalasitko vanhan maalin päälle? meillä on kans pulpetin tuunaus edessä niin kiinnostaa miten muut on sen tehnyt;) aivan ihana huone neitosella <3

    VastaaPoista
  5. Moikka! Tein ensin aika perusteellisen hionnan aluksi karkeammalla hiekkapaperilla ja sitten hiennommalla. Jossain vaiheessa käytin jopa tasohiomakonetta, raskaana ollessa kun tuo homma oli aika raskasta. Pohjatyö kannattaa tehdä hyvin, jotta pulpetti saa taas rutkasti lisävuosia :-) Maalina käytin Miranolia, se on hyvä ja paksu maali, jolla saa kestävän pinnan. Pariin kertaan maalasin. Miranol antaa myös kiiltäåvän pinnan, josta itse tykkään. Se ei ole halvin maali, mutta Starkissa ainakin minulle laskivat reilusti purkin hintaa kun menin myyjän kautta kassalle ;-)

    -Heitukka- (en tiedä miksi en pysty kommentoimaan omalla nimimerkilläni?)

    VastaaPoista