Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 24. syyskuuta 2010

Kaikenlaista

1. Paino
Koko raskauden aikan minulle kertyi kiloja 10kg ja muutama gramma päälle. Nyt kaksi ja puoli viikkoa synnytyksen jälkeen, painoni on enää vain hitusen alle 2kg enemmän kuin raskauden alkaessa! Ihanaa! Enpä olisi uskonut moiseen kilojen katoamiseen. Äidilläni kuulemma aikanaan kilot jäivät melkein kaikki jo sairaalaan. Raskauden viimeisinä päivinä olo alkoi jo olla aika raskas. Pakatessani äitiysvaatteita pois vaatekaapista, olo on silti vähän haikea. Odotusajan ensimmäinen kolmannes meni hirmuisen hitaasti, mutta loppuaika taas valtavan nopeasti.

2. Räsymatto
Fridan huone sai vähän väriä pinkistä räsymatosta ja muutamasta tyynystä.



3. Oma kastemekkoni
Äiti toi Turusta tuon vanhan kastemekkoni, joka isoäitini tekemä. Virkatun mekon alla on vaaleanpunainen alusmekko/-kangas ja nyt kun meille syntyi tyttö, aluskangasta taikka koristenauhaa ei edes tarvitse vaihtaa vaaleansiniseen :-)



4. Frida
Tyttömme viihtyi hyvin pitkän aikaa sitterissä äidin ja isän lounastaessa tyytyväisinä.


3 kommenttia:

  1. Fridan huone on ihana! Syysprinssillä on samanlainen perintökehto, puunvärinen vain. Prinssin nimi on vielä salaisuus, joka paljastetaan vasta nimenjulkistamistilaisuudessa. Ehdotelmat olen kyllä nähnyt.
    Frida muistuttaa sinua yhä enemmän, suloinen tyttö!

    VastaaPoista
  2. Ihana toi Fridan huone!:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille!
    Ai syysprinssi, ihana lempinimi :-) No hyvä, että edes vähän muistuttaa minuakin tuo tyttönen :-)

    VastaaPoista