Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


tiistai 5. lokakuuta 2010

Takapihaprojektimme

Uudessa kodissamme oli jo asunnon hankkiessamme terassit niin etu- kuin takapihallakin. Molemmat ovat ilmeisesti hiljattain rakennettuja. Takapihalla ei kuitenkaan ollut mitään istutuksia, vain nurmikkoa. Vaikka emme mitään viherpeukaloita olekaan, halusimme kuitenkin laittaa pihalle jotain omaa - mielikuvitustamme käyttäen. (???) Ajatuksena oli laittaa pihan päätyyn istutusalue, jossa olisi myös hiekkaa tai kiviä.








Toivoin, että pihamme nurmikon alta olisi löytynyt kalliota, jota olisi voinut raaputtaa esiin, mutta sellaista ei ollut. Mies oli nähnyt pururadan metsässä jonkin suuren hienon kiven ja hänhän päätti hakea sen sieltä kottikärryillä. (Hän arvioi sen painavan n. 150 kg!!!) Sellainen pikkukivi siis "istutettiin" pihallemme.





Valmista ei aivan vielä ole, eikä vesielementtiäkään (pieni suihkulähde) voi laittaa paikoilleen tuon pikkukiven päälle kuin vasta keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti