Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kuvia ja mietteitä



* Frida myhäilee aina tyytyväisenä hoitopöydällä ja selvästikin nauttii tilanteesta, (tosin liian nälkäisenä ei hoitopöydälle kannata jäädä asumaan)




* Uni maittaa edelleen päivisin (joskus tuntuu että liiankin) hyvin. Olen yrittänyt vähän lyhentää päikkärien kestoa, kerralla maksimissan 3h. Frida nimittäin välillä tuntuisi nukkuvan vaikka kuinka kauan. Päiväunien välissä jaksetaan olla hereillä tunnin puolitoista ja taas on aika unien. Niin, ja hän nukkuu erinomaisesti ulkona.



* Kylvetys on edelleen (syömisen jälkeen) tytön lempipuuhaa.

* Fridlla on enemmän ja vähemmän alkanut olla ilmavaivoja. Yölläkin joskus herää ähisemään niitä. Nyt kokeillaan Disflatyl-tippoja, josko niistä saisi vähän apua.

* Olen joutunut pakkaamaan pois koon 50 vaatteet ja nyt puhutaan jo niinkin suurista luvuista kuin 56!

* Fridan voi hetkeksi jättää sitteriin tai leikkimatolle ihmettelemään killuvia leluja. Sillä aikaa äiti ehtiijuuri ja juuri valmistamaan itselleen uunissä lämpimiä voileipiä, kera tonnikalan ja aurinkokuivatun tomaatin. (Keskittymistuokion jälkeen väsymys on arvatenkin suuri.)

KUVAPLÄJÄYS









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti