Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


lauantai 30. lokakuuta 2010

Kasvettu on

Muistatteko tuon kuvan viikkojen takaa?


Toppahaalari on saanut lisätäytettä Fridan reisimakkaroista :-)




18.10 neuvolakäynnillä Fridan mitat olivat 4570g ja 55cm. Ensi viikon torstaina onkin sitten 2kk neuvolakäynti ja rokote rotavirusta vastaan. Jännityksellä odotamme pysyykö suun kautta annettava litku Fridan sisällä :-D

3 kommenttia:

  1. Voi suloista tuttisuuta! Ruoka on siis maistunut, hih, hauskaa, posketkin ovat pyöristyneet selvästi. Tuossa alussa kasvuvauhti on huimaava, vaatekokoa saa vaihtaa aika tiuhaan tahtiin. Nyt tuntuu, että meillä on neiti käyttänyt 104 cm:siä jo ikuisuuden.

    Pulautteleeko Frida paljon? Meillä on molemmilla kyllä rotat pysyneet hyvin sisällä, vaikka ovat olleet kovia puklaamaan. Tuleeko Fridalle rotaa kaksi vai kolme annosta yhteensä?

    VastaaPoista
  2. No niin ovat pyöristyneet, ettei meinaa vastasyntyneen kuvia katsellessa samaksi Pavuksi uskoa :-)

    Huojentavaa kuulla, että jossakin vaiheessa saman koon vaatteita saa käyttää pitkäänkin.

    Frida on nyt viime aikoina alkanut hiukan pulauttelemaan, mutta siis vain hiukan (ei välttämättä edes joka päivä...) Fridan ystävällä vain ei rota ollut ensimmäisellä yrityksellä pysynyt sisällä ;-) Mielestäni se annetaan 2kk, 3kk ja 5kk iässä.

    Huomenna onkin siten oma jälkitarkastukseni :-DD???

    VastaaPoista
  3. Hauskan näköistä, aivan kuin vauva pullistuisi :)
    Syysprinssi on jo aika pallo, kun ei ole kauhean pitkä, ja ahmii ruokaa minkä ehtii.
    Jostain syystä puklailee nykyään valtavasti :/

    VastaaPoista