Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


maanantai 24. tammikuuta 2011

Ruotsinkielinen nalle

Löysin Adam&Evasta kahdeksalla eurolla tuon lelun, jota olen kaupassakin hypistellyt, tosin se yksilö on ollut suomenkielinen. Nallen käsiä, jalkoja, mahaa ja korvaa painamalla tulee jos monen moista laulua, lorua, sanoja ja melodista ääntä. Ja kaikki nämä siis ruotsiksi! Hyvin suurella todennäköisyydellä Frida kuulee meillä kotona kuitenkin enemmän suomea kuin ruotsia. Nuo melodiat vain jäävät soimaan oman päänkin sisälle vielä pitkäksi aikaa. "Klappa händerna när du e riktig glad, klappa händerna när du e riktig glad..." "Den här lilla valpen stannar hemma, den här lilla valpen gåt tille torget den här lilla valpen säger vuff vuff vuff hela vägen hem..." :D

2 kommenttia:

  1. Jee! Tämä pieni koira on ainakin Olgan lemppari - luultavasti siitä tulee myös Fridalle mieluinen lelu! :) Ja juu, jää kyllä päähän soimaan.. "Korva! Sininen korva! Minä rakastan sinua! Jos sun lysti on niin kätes yhteen lyö.. pää olkapäät polvet varpaat.. jne jne.." ;) Tytöt tykkää, olkoon se tärkeintä!

    VastaaPoista
  2. Hah hah :-) Sitähän se olga viimeksi niin "soittelikin". Tuntui osaavan jo tuon homman, toisin kuin Frida, joka tyytyy vain katseleemaan nallea. Mulla soi noi biisit joskus päässä vielä nukkumaan mennessäkin...

    VastaaPoista