Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ihana valokuvakehys!

Anttilan alesta löytyi Fridan huoneen seinälle ihana seinälle ripustettava kolmen valokuvakehyksen yhdistelma. Ihastuin noihin kangaspäällisiin, enkä siis voinut vastustaa löytöä. Normaalihinta oli yli 25 euroa ja nyt sen sai alle yhdeksällä eurolla!

2 kommenttia:

  1. Ihana kehys! Niin kauniit värit. Mä haluaisin jo kovasti päästä sisustamaan Olgan huonetta, sormet ihan kirjaimellisesti syyhyää päästä tositoimiin.. :) Tapetit on tilattu, ne kun saadaan seinään niin sit pääsee viimeistelemään. Kiva idea muuten laittaa nuo mekot ym. tollaiseen hyllykköön! Ne on niin nättejä, että ei malttaisikaan kaapissa pitää, esille vain! :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin ihastuin siihen heti. No kunhan tapetit tulevat, niin pääset kaksin käsin sisustamaan Olgan huonetta. Tiedän, että siitä tulee ihana!

    Tuo "hyllykkö" on kirpparilta ostettu "osa", joka on ilmeisesti kuulunut johonkin vanhaan astiahyllyyn. Viime kesänä hioin ja maalasin sen ja kas, sille löytyi oiva paikka ja samalla tarkoitus! Kunhan noita ihanuuksia vain muistaa ja ehtii käyttää... ;-)

    VastaaPoista