Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Talvinen piknik



Menin ja myin vanhat sukseni monoineen kirpputorilla, joten tällä hetkellä en ollenkaan omista murtsikkasuksia. Yhdistetyn laturetken ja piknikin toteuttaminen siis taitaa jäädä haaveeksi. Kelit olisivat nyt niin suotuisat - ei ole liikaa pakkasta. Mielessä on kyllä enemmänkin käynyt laskettelusuksien kuin murtsikkasuksien ostaminen. Astmaatikolle kun tuo toinen lajeista on aina ollut vähän liian työlästä hommaa.

Minkäköhän ikäisestä vauvaa voi alkaa istuttamaan vauvapulkassa? Näin kaupassa sellaisen ja sen avustamana tuo talvinen piknik saattaisi vielä toteutuakin tämän talven aikana.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Silja oli viime viikonloppuna ekaa kertaa vauvapulkkailemassa, ja hyvin meni vaikka ei hän kyllä tainnu oikeen vielä itse koko homman ideaa ymmärtääkään, sen verran hämmentyneenä ja epäuskoisena katseli pulkastaan. (Ajatteli ehkä, et onko ne äiti ja isi nyt menny vaihtamaan mun rattaat tällaseen menopeliin... :)) Joko Frida istuu ilman tukea? En suinkaan ole mikään asiantuntija, mut ajattelisin et sen jälkeen pulkkailulle ei ois mitään estettä, kunhan vaan sää, varustus ja maasto on sopivat!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, se siis tulee vielä tapahtumaan tämän talven aikana :-) Minäkin haluaisin nähdä Fridan ilmeen pulkan kyydissä. Ei Frida vielä ilman tukea istu, eikä olla kokeiltukaan. Kovasti neito kyllä "pönkää" itseään aina vauvaasennoista ylös :-)

    VastaaPoista