Elämää pienten lasten, vaatteiden, shoppailun, kodin sisutamisen ja mökin rakentamisen keskellä.



Hei! Tervetuloa blogiini kaikki tutut ja tuntemattomat! Kerron täällä esikoisemme kuulumisista ja kaikesta siihen liittyvästä. Sydäntä lähelläni ovat oma koti, sisustus ja kaikki kauniit asiat!



Oman kodin lisäksi (varsinkin isännän) kiinnostuksen kohteena on saareen rakenteilla oleva mökki. Mukana matkassa hääräävät kaksi chihuahuaamme.


perjantai 20. tammikuuta 2012

Uusi, isompi haalari

Koska tuo Cupcaken ihana sydänhaalari alkaa ulkoiluun olla vähän liian nafti, oli pakko metsästää toinen haalari, isommassa koossa. Löysin ihanan Minymon haalarin Huutiksesta, kuosina söpö polka dot. Itse olen aivan ihastunut tähän haalariin. Malli on hauska, hieman pussimaiset lahkeet.
ps. Frida on muuten kova vetämää pulkkaa perässään.





3 kommenttia:

  1. No on söpö!! Kyllä Islallekin kelpais :)

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentistasi blogiini! En ole sinne kuukausiin nyt kirjoitellutkaan. Huomasin blogistasi, että odotat taas, onneksi olkoon! Meidän luokassa on enää kolme jäljellä, ja näyttöjä suoritellaan sekä opparia tehdään.

    VastaaPoista
  3. Nipi: Mulla on tapana itsellä kiintyä näihin Fridan ihaniin vaatteisiin niin paljon, että nyt sitä suuremmalla jännityksellä mietityttää toisen lapsen sukupuoli. Minä kun kovasti haluaisin päästä käyttämään näitä söpöjä vaatteita toisenkin kerran :)

    Pikkupaju: Huomasin, että olet pitänyt taukoa ja ajattelin ensimmäiseksi mahdollisia kulukiireitä. Kiitos onnitteluista :) Ai kolmeko vain enää jäljellä... Tsemppiä kovasti näyttöjen suorittamiseen ja erityisesti opinnäytetyöhön. Olisi mielenkiintoista olla kuuntelemassa teidän esityksiä!

    VastaaPoista